01:50

IMALA SAM S*KS U SOBI SA 50 LJUDI! Jelena Krunić ŠOKIRALA priznanjem: RODEO DRUŽE PA PREKRIVAČ

šok nad šokovima

IMALA SAM S*KS U SOBI SA 50 LJUDI! Jelena Krunić ŠOKIRALA priznanjem: RODEO DRUŽE PA PREKRIVAČ

Bar -

Jelena Krunić, bivša rijaliti učesnica, progovorila je o svojoj strastvenoj avanturi sa jednim pevačem, gde je to uradila u punoj sobi sa 50 ljudi oko nje.

Naime, Jelena Krunić je gostovala u Puls Bara na Kurir televiziji zajedno sa Aleksom Barudanovom, koji je u ponedeljak dobio otkaz. Vodila se polemika oko njegovog strastvenog s*ksa u Baru pa mu je Jelena udelila savet.

- Ja sam iskreno imala iskustava u rijalitiju. Ja inače ne pijem alkohol. U jednom formatu došlo je do trenutka kada sam popila pivo, a inače ne podnosim pivo. Ja ta dva piva koja sam popila je bilo kao da sam popila litar rakije. Imala sam situaciju sa jednim pevačem koji će sada postati poznat, a inače ima poznatog oca glumca. To je bilo oko tri ujutru, soba je bila puna, a nas je bilo 50 u sobi. Ja sam tu lagano rodeo druže i onda je bilo samo prekrivač. Ja se toga ne stidim, morate da prevaziđete tu barijeru. Ako postoji strast između vas svakako bi se desilo. Osim toga čoveku je potreban s*ks da bi došao malo sebi - rekla je Jelena.

Jelena Krunić
foto: Kurir televizija

- Ajde Bože niko ne vodi ljubav - rekla je Dejana.

- Pa zavisi - odgovorila je Jelena.

- Samo se mnogi snimaju u svoja 4 zida - rekla je Dejana.

- Boga mi ja se ne snimam u svoja 4 zida, nego i na javnim mestima. Naravno sa svojim izabranikom - rekla je Jelana.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

ANA KORAĆ URADILA NOVU OPERACIJU! Starleta ne zna da stane, pohvalila se novim IZGLEDOM, još je sve sveže, a KAPILAR JOJ PUKAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track