NEVEROVATNO IZNENAĐENJE U BARU! Sada više ništa neće biti isto TAKMIČARI NE MOGU DA VERUJU ŠTA SE DESILO
Foto: Kurir televizija

rijaliti bar

NEVEROVATNO IZNENAĐENJE U BARU! Sada više ništa neće biti isto TAKMIČARI NE MOGU DA VERUJU ŠTA SE DESILO

Bar -

Rijaliti Bar se bliži finalu, a situacije su sve neizvesnije.

Veliko finale rijalitija "Bar" se bliži, a samo 5 takmičara će ući u trku za glavnu nagradu. Baš zbog toga neizvesnost i pritisak su ogromni.

Finalna nedelja je počela na fantastičan način.

Bar
foto: Kurir televizija

A u Baru se desilo ogromno iznenađenje. U stanu barovaca su se na vratima pojavili izbačeni takmičari. Sve je iznenadilo to što su u stan došli Ksenija Kranjec i Sven Vadlja, tako da su svi sada na okupu.

Ksenija je rekla Dejani da ima veliku podršku.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

- Vole te napolju. Pusti gluposti koje ti pričaju. Na svom Instagramu sam raduila ankete - ti si apsolutni pobednik - rekla je Ksenija Dejani u stanu Bara, nakon dolaska.

Podsetimo, Bar je poslednji napustio Aleksa Barudanov.

Dejani nije bilo drago što je njen rijaliti momak naustio rijaliti, suze nisu zaostale. Njih dvoje su se vrlo emotivno pozdravili nakon što je Kontrakulturna saopštila rezultate publike.

Takođe, Maja je sa ostalim barovcima čestitala svom dečku rođendan. Stanislava se otrudila da mu nađe poseban poklon, a Maja mu je sa ostalim barovcima otprvala pesmu.

Bar
foto: Kurir Televizija

Takođe, barovcima je stiglo pismo, a u njemu je pisalo da finalistima mogu da pomažu ostali barovci, odnosno bivši takmičari.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

32:34

DARKO JE IZJEDNAČIO REZULTAT! Borba za 30.000 evra se nastavlja - (EP 77 DEO2)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track