HOROR U BEOGRADU: Čekićem ubio suprugu pa skočio sa terase
Foto: Kurir

Stravičan zločin

HOROR U BEOGRADU: Čekićem ubio suprugu pa skočio sa terase

Crna Hronika -
Jadran S. (33) i Katarina S. (33), koji imaju dvoje dece, od nedavno su razvedeni. Do sukoba u Ulici Višnjički venac 15d, došlo nakon što je Jadran došao po svoje stvari

BEOGRAD - Jadran S. (33) čekićem je ubio svoju suprugu Katarinu (33) u njihovoj kući u beogradskom naselju Palilula, a potom skočio sa terase.

Ekipe Hitne pomoći prevezle su supružnike u Urgentni centar, ali je Katarina podlegla povredama, dok je Jadranu S. konstatovan prelom karlice i kuka i on se nalazi na odeljenju reanimacije, potvrdila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Kako saznajemo, Jadran, inače prodavac u jednom salonu automobila, i Katarina, koji imaju dve ćerke, od sedam i devet godina, nedavno su pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Do sukoba u Ulici Višnjički venac 15d, došlo nakon što je Jadran došao po svoje stvari.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon kraćeg verbalnog sukoba, Jadran je maljem udario suprugu u glavu, nanevši joj teške povrede, a potom se popeo na drugi sprat zgrade i skočio sa terase.

Prema rečima komšija Katarinin brat morao je da obije vrata stana u kom je živela sa svojim suprugom, nakon čega ju je zatekao kako leži u lokvi krvi.U trenutku ubistva deca nisu bila kod kuće.

http://www.youtube.com/watch?v=ekfTe-vwnto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track