Eksplozija u Štrpcu, jedna osoba teško povređena

Istraga je u toku

Eksplozija u Štrpcu, jedna osoba teško povređena

Crna Hronika -
U Štrpcu je jedna osoba teško povređena u eksploziji koja se jutro dogodila blizu stanice policije, izjavio je portparol uroševačke policije Agim Gaši

UROŠEVAC - U Štrpcu je jedna osoba teško povređena u eksploziji koja se jutro dogodila blizu stanice policije, izjavio je portparol uroševačke policije Agim Gaši.

Gaši je rekao da se eksplozija dogodila jutros oko 3.30, i oštetila je prostorije stanice policije i tri obližnja lokala. Motiv još nije poznat, dodao je Gaši. Policija sumnja da je eksplozivu naravu aktivirala osoba koja je dva sata ranije imala problema sa policijom.

Povređenom je prva pomoć ukazana u ambulanti u Štrpcu, a zatim je prebačen u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

Vulin osudio ranjavanje jedne osobe u eksploziji u ŠtrpcuMinistar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin najoštrije je danas osudio eksploziju u Štrpcu u kojoj je jedna osoba povređena, istakavši da se "zločin koji se ne kazni uvek ponavlja"."Ovo je još jedan dokaz zašto međunarodna zajednica ne sme da napusti Kosovo i Metohiju i ne sme da dozvoli smanjivanje svoje i uloge Euleksa, jer je očigledno da ne postoji niko drugi ko bi se bavio vladavinom prava na porstoru Kosova i Metohije", rekao je Vulin.On je pozvao nadležne da "ozbiljno shvate da klima nasilja koja se stvara jeste nešto što pogađa sve koji žive na prostoru KiM i ne može biti zaustavljena bez energične reakcije međunarodne zajednice”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja