MAJKA MONSTRUM: Suzana zadavila ćerku jedinicu (12)?!

U selu kod Leskovca nađeno telo devojčice

MAJKA MONSTRUM: Suzana zadavila ćerku jedinicu (12)?!

Crna Hronika -
Porodica ne može ni da pretpostavi zbog čega je Suzana Ranđelović (42) iz Donjeg Bunibroda ubila ćerku Nataliju (12)

LESKOVAC - Jezivo!Suzana Ranđelović (42) iz Donjeg Bunibroda kod Leskovca pod još neutvrđenim okolnostima zadavila je u noći između nedelje i ponedeljka 12-godišnju ćerku Nataliju, a potom popila otrov! Suzana je juče rano ujutro nađena kako bez svesti leži u svojoj sobi i u kritičnom stanju je prevezena u leskovačku bolnicu, dok je telo devojčice pronašla baka Javorka kad je htela da je probudi za školu.Obrisali profile na FejsuZločin kakav ne pamte ni najstariji meštani Donjeg Bunibroda šokirao je sve u selu desetak kilometara udaljenom od Leskovca. U kući Ranđelovića okupili su se rođaci, prijatelji i komšije kako bi Natalijinom ocu Goranu, babi Javorki i dedi Milanu pružili reči utehe i ohrabrenja.- U nedelju uveče svi su bili lepo raspoloženi, šalili smo se celo veče. Natalija je razgovarala s našom ćerkom, a onda su nastavili da se dopisuju preko Fejsbuka. Međutim, čula sam da je nakon tragedije Natalijin profil na Fejsbuku obrisan! To mi je potpuna misterija, a još čudnije je da su obrisani i Suzanin i Goranov profil - priča za Kurir jedna od rođaka Ranđelovića, dok iz kuće odjekuje plač bake Javorke i oca Gorana.

Rođaka unesrećene porodice kaže da je Suzana nađena u svojoj spavaćoj sobi.- Ukućani su odmah pozvali Hitnu pomoć, ali u tom trenutku nisu hteli da bude Nataliju, koja je imala nastavu po podne. Tek kad je baka ušla kod unuke u sobu, otkrili su stravičnu istinu. Šta da vam kažem, ovo je užas! Prosto ne mogu da verujem da je Suzana zadavila ćerku jedinicu... Ništa, ama baš ništa nije nagoveštavalo da će se desiti ovakva tragedija - rekla je naša sagovornica.Bila odličan đakU školi u Guberevcu, u Natalijinom odeljenju plač, suze i jauci za drugaricom. Devojčice i dečaci ne mogu da veruju da njihove drugarice više nema.- Bila je tiha, povučena i talentovana devojčica. Bila je odlična učenica i omiljena među drugaricama. Na roditeljske sastanke je uglavnom dolazila majka Suzana. Bila je vrlo komunikativna i zadovoljna Natalijinim ocenama - ispričala je Jelena Gospodinov, razredni starešina.

Svi u šoku... Rođaci i prijatelji porodice Ranđelović u dvorištu njihove kuće
Svi u šoku... Rođaci i prijatelji porodice Ranđelović u dvorištu njihove kuće

Psiholog: Sukoba između majke i ćerke verovatno bilo i ranije!Psiholog Aleksandra Janković kaže da majke koje ubijaju svoju decu spadaju u posebnu kategoriju počinilaca zločina.- U ovom slučaju neobično je što je dete imalo 12 godina, jer majke najčešće ubijaju decu neposredno nakon porođaja i takva ubistva su u vezi sa hormonskim stanjem žene. U ovom slučaju pitanje je kakav je bio odnos između njih dve. Najverovatnije je da je majka i ranije pokazivala neki poremećaj u ponašanju - objašnjava Jankovićeva.Naša sagovornica dodaje da neke majke smatraju da ubistvom spasavaju svoje potomstvo i sklanjaju ga sa ovog sveta, gde mu preti velika opasnost.- One imaju jak osećaj ugroženosti. U ovom slučaju postavlja se pitanje da li je tu i ranije bilo sukob. Vrlo je verovatno da je neka patološka situacija duže trajala - navodi Jankovićeva.(NA. S.)

Požalila se na boloveRazredni starešina kaže da se Natalija u četvrtak požalila da je boli stomak.- Zbog toga u petak nije došla u školu. Međutim, nije bilo nikakvog znaka da će se nešto ovakvo desiti - kaže razredna dok briše suze.

Majka na aparatimaDežurni lekar u leskovačkoj bolnici potvrdio je da je stanje Suzane Ranđelović vrlo teško.- Pacijentkinja je primljena u kritičnom stanju, stavljena je na aparate i mi se još borimo za njen život. Najverovatnije je popila kiselinu - rekao je dežurni lekar.

http://www.youtube.com/watch?v=6R2fpjuJnCs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track