UBIO ŽENU PEHAROM: Vređala me je, nisam to mogao da izdržim

Novi detalji stravičnog zločina na Paliluli

UBIO ŽENU PEHAROM: Vređala me je, nisam to mogao da izdržim

Crna Hronika -
Pao mi je mrak na oči, dohvatio sam pehar i udarao je, rekao u bolnici prodavac automobila Jadran S. (33), koji je ubio bivšu suprugu Katarinu (33), a potom skočio s terase

BEOGRAD - Porodična tragedija.- Došao sam da pokupim svoje stvari, a ona me je jedva primila u kuću. Vređala me je i provocirala. Uzvraćao sam joj i govorio joj da ćuti, ali ona nije prestajala. Njene reči su mi bile strašne... Pao mi je mrak na oči i dohvatio sam pehar koji mi je bio blizu. Udarao sam je u glavu ošamućen od besa... Ovo je, kako nezvanično saznajemo, policajcima u bolnici rekao prodavac automobila Jadran S. (33), koji je u nedelju ubio suprugu Katarinu (33), a potom probao da izvrši samoubistvo.Skočio s terasePodsetimo, tragedija se dogodila u nedelju kad je Jadran došao da iznese svoje stvari iz kuće u Višnjičkoj banji u kojoj su bivši supružnici pre raskida zajedno živeli. Nakon što je ubio suprugu, Jadran je odlučio da presudi sebi. Popeo se na terasu na drugom spratu i skočio s visine od oko sedam metara.- On ima višestruke prelome ruku i nogu, kao i povredu karlice i kičme. Njegovo stanje je veoma teško i on je smešten u šok-sobu - kaže sagovornik Kurira iz istrage.Jadran S. je pod dejstvom sedativa. Povremeno se budi, ali mu posete još nisu dozvoljene.- Kad se osvesti, bunca, priča nepovezano, s dugim pauzama... Njegovo stanje svesti nije normalno - kaže sagovornik Kurira iz istrage.Nedavno se razveliKatarinine komšije juče su celog dana izjavljivale saučešće njenom bratu, koji stanuje u istoj zgradi. Oni nisu bili raspoloženi za razgovor o nesreći.- Ne želimo da pričamo o tome. Strašno je sve ovo, niko od nas nije ni pomislio da bi ovako nešto moglo da se desi. Ko zna šta mu je kvrcnulo u glavi - priča jedan stanar zgrade.Jadran i Katarina nedavno su se razveli. Njihove dve ćerke, od sedam i devet godina, ostale su da žive s majkom.- Ovo je velika trauma za njih. Naročito za devojčicu koju je Jadran zaključao u sobu dok joj je ubijao majku - rekao nam je jedan komšija.(NA. S. - M. D.)

Mesto zločina... Kuća u kojoj je ubijena Katarina
Mesto zločina... Kuća u kojoj je ubijena Katarina

Devojčice kod ujakaĆerke Jadrana i Katarine najverovatnije će zasad čuvati Katarinin brat.- Trenutno je najbolje rešenje za njih da budu sa ujakom. U slučaj će se uključiti i centar za socijalni rad, budući da je reč o maloj deci - navodi sagovornik iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja