UHAPŠEN: Manijak s Pančevca silovao i kao dečak!

Seksualni predator

UHAPŠEN: Manijak s Pančevca silovao i kao dečak!

Crna Hronika -
Osumnjičeni Zlatko V. (24) osuđen je zbog napastvovanja i 2004. godine još kao 15-godišnjak, i to na pet godina zatvora

BEOGRAD - Dolijao!Zlatko V. (24) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između ponedeljka i utorka pretukao i silovao Beograđanku S. S. (44) ispod Pančevačkog mosta. Kako saznaje Kurir, on je prvi put uhapšen zbog silovanja kad je imao 15 godina!Imao revolverU policiju kažu da je Zlatko V. najverovatnije pratio S. S., a da je potom na pešačkoj stazi ispod mosta nasrnuo na nju.- Preplašena žena pokušala je da mu se suprotstavi, ali ju je on prebio. Potom ju je naterao da ga oralno zadovolji, nakon čega je S. S. uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar i prijavila slučaj, a zahvaljujući detaljnom opisu koji je dala policajcima, Zlatko V. je ubrzo identifikovan i priveden - kaže izvor Kurira iz istrage.Prilikom hapšenja kod Zlatka V. pronađen je revolver.- Na mestu gde je žena zlostavljana nađeni su brojni biološki tragovi koji ukazuju na to da je upravo on nasrnuo na S. S. - kaže naš sagovornik.Zlatko V. je, kako saznajemo, odranije poznat policiji po sličnim krivičnim delima.- On je 2004. godine kao 15-godišnjak osuđen na pet godina zatvora zbog toga što je silovao jednu ženu, kao i zbog razbojništva. Tri godine kasnije iz zatvora je pušten na vikend. Međutim, to je iskoristio i opet silovao ženu, pa je ponovo uhapšen - kaže izvor Kurira.Izašao s robije 5. julaZlatko V. je i tad osuđen zbog seksualnog zlostavljanja, a 5. jula ove godine odležao je kaznu i pušten je na slobodu.- Proverava se da li se još neka žena ili devojka našla na meti Zlatka V. otkad je na slobodi - kaže naš sagovornik.

ČINJENICE- SEPTEMBAR 2013 - Z. D. (36) uhapšen zbog sumnje da je u ataru sela Jakovo kod Beograda silovao sedamnaestogodišnju učenicu D. S.- SEPTEMBAR 2013 - K. M. (33) s Kosova uhapšen zbog sumnje da je u iznajmljenom stanu u Zemunu silovao i pretukao svoju poznanicu (32).- JANUAR 2013 - Nepoznati napadač silovao i pretukao P. K. (29) u njenom automobilu u javnoj garaži u Makedonskoj ulici u Beogradu.- JANUAR 2013 - Nenad R. (19) uhapšen zbog sumnje da je silovao i pretukao Ljiljanu J. (69) u baraci u beogradskom naselju Mirijevo.

Milošević silovao sa 14!Igor Milošević (36) više puta je osuđivan zbog silovanja. On je poslednji put uhapšen 2007. zbog sumnje da je preteći nožem silovao radnicu butika u Ulici Maksima Gorkog. Kad je imao 14 godina, Milošević je za tri dana napao devet devojaka. Odležao je kaznu u domu za maloletnike. Potom je 2002. osuđen na 10 godina zatvora zbog silovanja M. A. i osam razbojništava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track