BAR: U podmetnutim požarima izgorela luksuzna jahta i audi!

Planuli u isto vreme

BAR: U podmetnutim požarima izgorela luksuzna jahta i audi!

Crna Hronika -
Vlasnik zapaljene i potonule jahte Džefri Neimar se nije oglasio, ali je vlasnik luksuznog audia A6 Milovan Ljumović ponudio nagradu od 10.000 evra za informaciju o osobi koja je podmetnula požar

BAR - U dva odvojena požara koji su se rano jutros dogodili u Baru, izgorela je luksuzna jahta i automobil Audi A6.

U barskoj marini je, oko dva sata posle ponoći izbio veliki požar, koji je zahvatio jahtu Eksplorer, čiji je vlasnik američki državljanin Džefri Neimar.

Jahta je u požaru potpuno uništena, a brzom intervencijom vatrogasaca sprečeno je da se požar proširi na susedne jedrilice.

Istražni organi su saopštili su da će zvanični podaci o tome kako je došlo do požara biti poznati nakon što sudski veštak obavi veštačenje. Ostaci jahte potonuli su na dno marine, i biće izvađeni nakon obavljene istrage i veštačenja.

U požaru kod Zgrada Prvoborca, koji je izbio takođe oko dva sata, potpuno je uništen putnički automobil Audi A6, barskih tablica, čiji je vlasnik Milovan Ljumović iz Bara.

Iz policije su saopštili da će uzroci požara biti poznati nakon veštačenja. Ljumović je, obraćajući se novinarima, ponudio deset hiljada evra osobi koja je podmetnula požar za informaciju o tome ko je nalogodavac tog čina, napominjući da izvršitelju garantuje anonimnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track