Miroslav Mišković: Još me samo vi iz Kurira čekate!
Foto: Marina Lopičić

Nastavljeno pripremno ročište vlasniku „delte“

Miroslav Mišković: Još me samo vi iz Kurira čekate!

Crna Hronika -
Advokat Krsto Bobot izjavio je da je tužilaštvo iznelo svoje predloge dokaza i obrazložilo ih, kao i da je to učinila odbrana Miroslava i Marka Miškovića

BEOGRAD - Bez nervoze napustio sud.Vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković, optužen za malverzacije s putarskim preduzećima, iznenadio se juče kad je po završetku pripremnog ročišta naleteo na ekipu Kurira, koja ga je jedina sačekala ispred zgrade Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici. Mišković je oko 14.30 izašao iz suda, a kad je pred njega iskočila naša ekipa, vlasnik „Delte“ je odmah pogodio iz koje redakcije dolazimo.Nastavlja se u petakUbrzo za njim izašli su i optuženi vlasnik „Nibens grupe“ Milo Đurašković i Marko Mišković. Advokat Krsto Bobot izjavio je da je tužilaštvo iznelo svoje predloge dokaza i obrazložilo ih, kao i da je to učinila odbrana Miroslava i Marka Miškovića.- Na redu je odbrana Mila Đuraškovića da to učini, a to će biti u petak 18. oktobra. Sve ostalo ne mogu da komentarišem jer je s pripremnog ročišta isključena javnost. Međutim, budite sigurni da će to sve u dogledno vreme postati javno - rekao je advokat Krsto Bobot.Veliki broj svedokaAdvokat odbrane Jugoslav Tintor naveo je da je predložen veliki broj svedoka, veštačenja, a najavio je i da će sudiji Specijalnog suda koji vodi predmet biti dostavljeno pisano obrazloženje za svaki predlog Miškovićeve odbrane.(M. D.)

Optužen... Marko Mišković
Optužen... Marko Mišković

Čeka red... Milo Đurašković
Čeka red... Milo Đurašković

Optuženi za milijardeTužilaštvo je u maju podiglo optužnicu protiv Miroslava i Marka Miškovića, Mila Đuraškovića i još osam osumnjičenih.n Sumnja se da su oni oštetili putarska preduzeća za 16,95 milijardi dinara, a budžet Srbije za 472 miliona dinara.

Neka, nekaVi mora da ste iz Kurira. Samo me vi još čekate. Neka, neka - obratio se juče novinaru i foto-reporteru Kurira vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković. Jedan od najbogatijih Srba kulturno se pozdravio i osmehnuo, nakon čega je seo u luksuzan BMW i odvezao se.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track