POGLEDAJTE HAPŠENJE: U Sarajevu priveden osumnjičeni za ubistvo kod Blejvoča!

Marko Kurtović lišen slobode

POGLEDAJTE HAPŠENJE: U Sarajevu priveden osumnjičeni za ubistvo kod Blejvoča!

Crna Hronika -
Ivan Cvetković ubijen je u noći između 15. i 16. jula 2012. godine u pucnjavi ispred splava na Novom Beogradu, gde je radio u obezbeđenju. Te noći su teško ranjeni njegov kolega Marko Dajčić (27) i prolaznik Dušan Dimitrijević (32)

SARAJEVO - Izrešetao čoveka ispred splava.

Marko Kurtović (33), osumnjičen za ubistvo Ivana Cvetkovića (26), radnika obezbeđenja na splavu „Blejvoč“, uhapšen je u sredu po međunarodnoj poternici.

On će biti predat Sudu BiH, posle čega se očekuje njegovo izručenje Srbiji.Akciju hapšenja izveli su policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH u jednom ugostiteljskom objektu na području Sarajeva.

Na ekskluzivnom snimku hapšenja do zuba naoružani specijalci, posle lociranja i nadzora Kurtovića, oko 13 sati upadaju u lokal uz povike: „Lezi dole!“, a ubrzo posle toga zatečeni Kurtović, koji nije pružao otpor, našao se na podu s lisicama na leđima. Na osnovu usmenih naredbi Tužilaštva i Suda BiH, u okviru ove akcije izvršen je i pretres objekta u Sarajevu koji je koristio Kurtović.

Ivan Cvetković je ubijen u noći između 15. i 16. jula 2012. godine u pucnjavi ispred splava „Blejvoč“ na Novom Beogradu, gde je radio u obezbeđenju. Te noći su teško ranjeni njegov kolega Marko Dajčić (27) i prolaznik Dušan Dimitrijević (32).Do obračuna je došlo jer radnici obezbeđenja nisu hteli da puste Kurtovića da uđe na splav bez prolaska kroz metal-detektor.- Između njih je izbila svađa, u kojoj je Kurtović iznenada izvadio pištolj i zapucao! Nakon okršaja je pobegao, ali identifikovan je na osnovu snimka sigurnosnih kamera - podseća izvor Kurira.

Lisice... Marko Kurtović Foto: MUP
Lisice... Marko Kurtović Foto: MUP
http://www.youtube.com/watch?v=Vn6hCM4KBCc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track