KOBNA LJUBOMORA SRBINA: Pre krvavog pira podavio kokoške pa upucao bivšu!

Pretio i Slađanin roditeljima

KOBNA LJUBOMORA SRBINA: Pre krvavog pira podavio kokoške pa upucao bivšu!

Crna Hronika -
Sestra ti je mrtva, rekao je glas s druge strane i “poklopio” slušalicu. Bio je to glas koji su dobro poznavali. Međutim, Goran se prevario jer je Slađani srce još kucalo

NAŠICE - Porodici Slađane Blažević (22) iz Borika pokraj Orahovice, koju je teško ranio u nedelju uveče Goran Batinić (31) sledila se krv u žilama kada je posle zvonjave telefona njen brat podigao slušalicu:

– Sestra ti je mrtva, rekao je glas s druge strane i “poklopio” slušalicu. Bio je to glas koji su dobro poznavali. Međutim, Goran se prevario jer je Slađani srce još kucalo.

Goran Batinić (31) pucao je u nju i njenog dečka Antu Čolića (28) u nedelju oko 20 sati na autoputu između Feričanaca i Orahovice. Presreo ih je automobilom. Teško ih je ranio pa pobegao. Presudio je sebi iste večeri u dvorištu svoje kuće u Krunoslavlju pokraj Donjeg Miholjca.

Slađana i Goran bili su u vezi oko mesec dana početkom godine. Iako je ona već šest meseci srećna s Antom, opsesivni se mladić nikad nije pomirio s raskidom. Njenu fotografiju stavio je na pozadinu svog "fejsbuk" profila toga jutra, a samo 12 sati posle krenuo je u krvavi pohod.

- Al’ će nekom biti veseo susret sa mnom vrlo uskoro. Sad imaš valjanu garanciju za ono što si napravila, imaćeš pravo vatreno krštenje! – napisao je Batinić na svom profilu 26. septembra.

– Tražio je da se vrati, govorio da je samo njegova. U nedelju na svom automobilu zatekao sam pretnju smrću, priča Ante. Goran je ušao u dvorište Čolićevih i urezao na vozilu “Ubiću te, mrtav si”, a podavio je i nekoliko kokoši. Dočekao ih je uveče na pustom delu autoputa. Nisu ga mogli zaobići, morali su stati.

Pomahnitali Goran je zakoračio na put i zapucao.

– Izašao sam i ja iz auta, pokušao sam da ga smirim, a onda je pucao i prema meni. Pogodio me i otišao, pisao je Ante.

Stao pred pušku

– Ante mi je rekao: “Da nisam stao pred pušku, bila bi mrtva” – drhti njen otac Ante Blažević.Mlada žena je vrištala u automobilu. Baš za nesreću, auto nije hteo da upali. U mrklom mraku strahovali su od najgoreg. Goran se tada vratio i pucao Slađani u lice. Opet je pobegao, ali nije bio sam u automobilu. Ko je bio s njim, ni policija ni mi još ne znamo,dodaje otac i kaže da se vratio da je dokrajči. Bila je pri svesti, nisam joj dao da padne u komu dok Hitna pomoć ne stigne, a onda je i meni pozlilo – navodi povređeni mladić.

Pretnje je devojka prijavljivala i policiji.

– Zvao je danju, ali i u gluvo doba, tek toliko da odzvoni pa prekinuo. Slađana je letos radila u Malom Lošinju i nije mu se javljala, zvao je nas i tražio da kažemo gde je. Ćerka ga se bojala. Pretio je da će je ubiti, znala je to i policija. Nismo znali šta drugo da uradimo, verovali smo da će policija odraditi svoje, u suzama kaže majka Marija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track