OSLOBOĐEN: Viktor Savić se izvukao za psovanje saobraćajca!

Nepravosnažna presuda

OSLOBOĐEN: Viktor Savić se izvukao za psovanje saobraćajca!

Crna Hronika -
Prvi osnovni sud je na ponovoljenom suđenju utvrdio da u Savićevom ponašanju nema elemenata krivičnog dela, a konačnu odluku ponovo će doneti Apelacioni sud

BEOGRAD - Glumac Viktor Savić (30) ponovo je oslobođen optužbi da je psovao i ometao policajca jer je nameravao da “paukom” odnese njegov automobil koji je bio parkiran na pešačkom prelazu u ulici Nikolaja Gogolja u Beogradu.

Prvi osnovni sud je još jednom utvrdio da u Savićevom ponašanju nema elemenata krivičnog dela.

Incident se dogodio 15. maja 2010. godine, a prema optužnici, propratila ga je masa psovki koje je Savić, zajedno sa prijateljima Nikolom Tasićem i Čedomirom Mitićem, uputio policajcu.

Savić je sredinom marta u Prvom osnovnom sudu oslobođen krivice uz obrazloženje da uvrede koje je tom prilikom, prema optužnici, uputio policajcu i radnicima „Parking servisa“, po zakonu ne spadaju u krivično delo ometanja službenog lica.

Međutim, Apelacioni sud u Beogradu je u junu ukinuo presudu i naložio novo suđenje.

„Sud je opet doneo oslobađajuću presudu za sve optužene jer nema dokaza da su izvršili krivično delo. Ovo je nepravosnažna presuda o kojoj će odlučivati Apelacioni sud u Beogradu“, potvrdio je, Savićev branilac Momčilo Bulatović.

Inače, Saviću ovo nije prvi sukob sa zakonom. Glumac je pre osam godina uhapšen jer je kupio 1,30 grama marihuane, dok je 0,48 grama hašiša već imao kod sebe.

Kažnjen je novčano, a nedavno je tim povodom izjavio „da su taj slučaj i droga njegova ružna prošlost“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track