DRAMA NA PALILULI: Pijan pretio da će zapaliti kuću, ćerku i unuku!
Foto: Kurir

Uhapšen dok je bežao od policije

DRAMA NA PALILULI: Pijan pretio da će zapaliti kuću, ćerku i unuku!

Crna Hronika -
On je njima dvema najpre pretio pištoljem, a potom ih ugurao u jednu od soba u kući i zaključao, poručujući da ide da kupi benzin i da će čim se vrati zapaliti i kuću u njih

BEOGRAD - Pripadnici Policijske stanice Palilula sprečili su u ponedeljak tragediju i u Velikom selu nadomak Beograda uhapsili Dragoslava Đ. (78), koji je pijan nameravao da zapali porodičnu kuću i u njoj svoju ćerku i unuku.

On je njima dvema najpre pretio pištoljem, a potom ih ugurao u jednu od soba u kući i zaključao, poručujući da ide da kupi benzin i da će čim se vrati zapaliti i kuću u njih.

Prestrašene njih dve su oko 15.30 uspele da se oslobode i da pozovu policiju.

U Veliko selo ubrzo je stigla patrola Palilule u kojoj je bio i načelnik Goran Mijailović koja je odmah blokirala ceo kraj.

Policajci su na kraju uspeli da telefonom stupe u kontakt sa Dragoslavom, koji im je, međutim, poručio da “ne treba njih da zanima gde se on nalazi”, a zatim isključio mobilni telefon.

Posle dva sata potrage, Dragoslav je lociran i stavljene su mu lisice na ruke. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja