Žandarm predvodio grupu preprodavaca lažnih pasoša!

Falsifikovali putne isprave

Žandarm predvodio grupu preprodavaca lažnih pasoša!

Crna Hronika -
Na čelu ove grupe bili su B. R. (31) pripadnik Beogradskog odreda Žandarmerije i M.B. (28), referent za Upravne poslove u Policijskoj upravi Novi Sad, kojima su lisice stavljene na ruke u jednom kaviću u novosadskom naselju Liman

NOVI SAD - Članovi organizovane kriminalne grupe, među kojima su na čelu dva aktivna pripadnika MUP-a, uhapšena su juče u Novom Sadu, u zajedničkoj akciji Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal i novosadske kriminalističke policije.

Ova grupa se tereti za udruživanje radi vršenja krivičnih dela i falsifikovanja isprava.

"Na čelu ove grupe bili su B. R. (31) pripadnik Beogradskog odreda Žandarmerije i M.B. (28), referent za Upravne poslove u Policijskoj upravi Novi Sad. Njih dvojica Novosađana uhapšeni su juče u jednom kafiću u naselju Liman. Neposredno nakon toga, usledilo je hapšenje preostalih članova ove kriminalne grupe, E.Š (49), Ž.Ž. (45) i M.B.(26), svi iz Novog Sada, a intezivno se traga i za šestim članom koji je u bekstvu B.P. (26) iz Novog Sada", kaže izvor Kurira.

Kako nezvanično saznajemo, ova grupa se bavila prodajom originalnih pasoša na koje su stavljali falsifikovane podatke. Istraga i rad na ovom slučaju se nastavlja, a svi osumnjičeni će danas biti privedeni na saslušanje u specijalno tužilaštvo u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja