Izbo dvojicu zbog zelenaškog duga?

Krvavi obračun u Bogatiću

Izbo dvojicu zbog zelenaškog duga?

Crna Hronika -
M. J. i B. M. automobilom su se dovezli do kuće M. Š. Posle kraće svađe, napadač i dvojica mladića su se potukla, nakon čega je M. Š. izvadio nož i nasrnuo na M. J. i B. M.

BOGATIĆ - Zamalo ih ubio!Šabačka policija traga za M. Š. (25) iz Bogatića zbog sumnje da je ispred svoje kuće nožem izbo sugrađane M. J. (27) i B. M. (38). Lekari beogradskog Urgentnog centra bore se za život teško povređenog M. J., dok je drugi mladić posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.- M. J. i B. M. automobilom su se dovezli do kuće M. Š. Posle kraće svađe, napadač i dvojica mladića su se potukla, nakon čega je M. Š. izvadio nož i nasrnuo na M. J. i B. M. Veću tragediju navodno je sprečio komšija, koji je uspeo da obuzda pomahnitalog mladića i spreči ga da ubije mladiće s kojima se posvađao - kaže izvor Kurira iz istrage.Zasad nije poznato zbog čega se M. Š. latio noža.- Proveravamo da li je motiv obračuna eventualno zelenaški dug. Daljom istragom biće rasvetljene sve okolnosti u vezi s ovim slučajem - kaže izvor Kurira.(Z. N.)

Neće da priča s policijomPoliciju je o događaju obavestio Dom zdravlja u Bogatiću, u koji su primljeni povređeni.- M. J. je uboden u stomak i noge i prevezen je u Urgentni centar u Beogradu. B. M. je lakše povređen, povrede su mu sanirane u šabačkoj bolnici, nakon čega je pušten na kućno lečenje. Međutim, on nije želeo da sarađuje s policijom - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track