2 DEVOJKE I MLADIĆ: Pretuklo nas je obezbeđenje kafane "Još ovu noć"
Foto: Nebojsa Mandic

Završili u Urgentnom centru

2 DEVOJKE I MLADIĆ: Pretuklo nas je obezbeđenje kafane "Još ovu noć"

Crna Hronika -
Obezebeđenje kafane je najpre udarilo mladića E.S. a zatim i dve devojke E.LJ i S.M. koja je zadobila udarac u oko i ima jake bolove

BEOGRAD - E. S. (30) iz Beograda i njegovi rođaci E. Lj. i S. M. dobili su, kako kažu, batine bez ikakvog razloga u kafani „Još ovu noć” na Vračaru u Beogradu.

Incident se dogodio u nedelju u jedan sat posle ponoći, a pretučeni E. S. do jutra je zadržan u Urgentnom centru. On najavljuje da će već danas podneti tužbu protiv vlasnika kafane.

E. S. opisuje da je udarcima najpre bačen na pod, a zatim je više puta udaren u glavu, zbog čega mu je rasečen očni kapak.

- U kafanu “Još ovu noć” u Ulici Vojislava Ilića nas sedmoro smo stigli oko 1 sat. Ostavili smo jakne na ulazu, i odmah videli da neće biti mesta u lokalu, pa smo krenuli ka izlazu. Zatražio sam jaknu, ali su odbili da mi je daju, a čovek iz obezbeđenja me je odgurnuo tako da sam potiljkom udario drugaricu u oko. Nakon što sam ustao, samo sam stigao da upitam zbog čega me je gurnuo, da bih odmah nakon toga bio divljački napadnut od strane prvo jednog, a zatim i više članova obezbeđenja - opisuje E. S i kaže da ga najviše od svega boli to što su mu povredili i rođake.

Prijatelji su E. S. odvezli u Urgentni centar, a dežurni lekari odmah su pozvali policiju. E. S. kaže da će podneti tužbu protiv vlasnika.

U napadu je povrede zadobila i njegova rođaka, kojoj je član obezbeđenja polomio zub, ali i dalje trpi bolove zbog čega će morati da snimi celu vilicu. Ona je pokušala da odbrani E. S. i tom prilikom je udarena u lice pesnicom.

- Videla sam kako ga šutiraju, bacila sam jakne da bih ih razdvojila. Kada sam bila između njih dobila sam udarac. Posle toga napadač je nestao, a pojavio se čovek koji kaže da ništa nije video i da ne zna šta se dogodilo. Ja se osećam katastrofalno psihički, vrištala sam i plakala, ceo dan ne mogu da dođem sebi i tresem se - kaže E. Lj.

Druga devojka S. M. zadobila je udarac u oko i ima jake bolove.

U kafani povodom incidenta rečeno je samo da se “nikakav napad nije desio, ni u nedelju uveče ni bilo kad, pogotovo nije reagovalo obezbeđenje”, ali da je, navodno, “bilo nekakvog koškanja među gostima”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track