KRATAK SPOJ: Drmnulo ga dok je krao struju za komšiju!

Preživeo pukom srećom

KRATAK SPOJ: Drmnulo ga dok je krao struju za komšiju!

Crna Hronika -
Pacijent je primljen sa opekotinama drugog stepena, koje su nastale prilikom strujnog udara. Opekotinama su zahvaćene šake podlaktice i lice, kažu u prokupačkoj bolnici

PROKUPLJE – Dejan B. (42) iz Bučića kod Prokuplja umalo nije izgubio život od strujnog udara kada je komšiji Radomiru Stevanoviću, koji je zbog duga isključen sa mreže, hteo da priključi struju.

Prema rečima portparola prokupačke bolnice Jelene Pantović pacijent je primljen sa opekotinama drugog stepena.

-Opekotine su zahvatile šake, podlaktice i lice. Povređeni je nakon ukazane pomoći upućen na dalje lečenje u KBC Niš – kaže Pantovićeva.

"Zbog duga od 134.000 dinara pre nekoliko dana kolege iz poslovnice u Merošini, isključili su sa električne mreže Radomira Stevanovića iz Bučića. On je isključen sa brojila, naša ekipa je još na terenu i najverovatnije ćemo podneti krivičnu prijavu protiv Stevanovića zbog pokušaja neovlašćenog priključenja", rekao je ukovodilac Sektora za trgovinu električnom energijom ED Prokuplje Dejan Veličković.

U prokupačkoj bolnici "Dr Aleksa Savić" kažu da je sinoć nešto posle 19 časova primljen D. B. iz Bučića na Odeljenju hirurgije.

"Pacijent je primljen sa opekotinama drugog stepena, koje su nastale prilikom strujnog udara. Opekotinama su zahvaćene šake podlaktice i lice.

Povređeni je danas upućen na dalje lečenje u Kliničko bolnički centar Niš", rekla je porparol bolnice Jelena Pantović.D.B. je želeo je da pomogne komšiji i da mu priključi struju, koju su nekoliko dana ranije električari isključili zbog duga.

Zbog nestručnog rukovanja došlo je do kratkog spoja i kuršlusa na brojilu, pa je prava sreća što se sve završilo sa opekotinama, jer je mogao da nastrada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track