UŽAS U MODRIČI: Maloletnik (17) brutalno pretukao pa silovao devojku (27)!

Presreo je u mraku

UŽAS U MODRIČI: Maloletnik (17) brutalno pretukao pa silovao devojku (27)!

Crna Hronika -
Maloletnik je devojku sačekao u mraku i kad je video da nema nikoga u blizini brutalno je i napao

MODRIČA - Maloletni Ž. S. (17) iz Modriče uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao, a zatim silovao dvadesetsedmogodišnju devojku sa područja opštine Modriče, potvrđeno je u Centru javne bezbednosti Doboj.

Policijskoj stanici u Modriči silovanje je prijavljeno u nedelju oko 2.10 časova iz Doma zdravlja Modriča gde je devojci ukazana pomoć.

- Prijavljeno je da je u navedenoj ustanovi pružena lekarska pomoć devojci zbog povreda po glavi i telu, a koje je prema njihovom saznanju zadobila tokom silovanja. Devojka je upućena na lečenje u dobojsku bolnicu - rekla je portparol CJB Doboj Ljerka Stanimirović.

Prema njenim rečima, nad maloletnikom je obavljena kriminalistička obrada uz prisustvo roditelja, branioca i radnika Centra za socijalni rad.

- Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Modriči pretresena je kuća u kojoj živi maloletnik i tom prilikom pronađena je i oduzeta odeća. Sumnja se da je bio u toj odeći prilikom silovanja - rekla je Stanimirovićeva navodeći da ne može otkrivati više detalja s obzirom na to da je reč o slučaju koji osetljiv za žrtvu i njenu porodicu, te da je mogući izvršilac maloletnik.

Prema nezvaničnim informacijama napad i silovanje se dogodio u blizini Srednjoškolskog centra "Jovan Cvijić" u Modriči. Teško povređenu djevojku u kanalu pored puta pronašao je slučajni prolaznik koji je pozvao Hitnu pomoć.

- Maloletnik je devojku presreo dok se sama vraćala kući iz noćnog izlaska. Devojku je sačekao u mraku i kad je vidio da nema nikoga u blizini brutalno je i napao - kazao je izvor blizak istrazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track