PROMENA SUDSKOG VEĆA: Suđenje Zvezdanu Terziću 7.februara kreće ispočetka!
Foto: Zorana Jeftić

Pravosuđe

PROMENA SUDSKOG VEĆA: Suđenje Zvezdanu Terziću 7.februara kreće ispočetka!

Crna Hronika -
U februaru će najpre biti održano pripremno ročište bez javnosti, koje je obavezno po novom Zakoniku o krivičnom postupku (ZKP), nakon čega će biti zakaz početak suđenja

BEOGRAD - Suđenje nekadašnjem predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Zvezdanu Terziću i trojici njegovih saradnika odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 7. februar, kada bi zbog promene predsednika sudskog veća postupak trebalo da krene ispočetka.

Sudija koji je vodio taj predmet Danko Laušević je izabran za sudiju Specijalnog suda.

U februaru će najpre biti održano pripremno ročište bez javnosti, koje je obavezno po novom Zakoniku o krivičnom postupku (ZKP), nakon čega će biti zakaz početak suđenja.

Pored Terzića sudi se i bivšem direktoru OFK Vladimiru Bulatoviću i nekadašnjem sekretaru zajednice prvoligaša Milovanu Nikodinoviću, kao i fudbalskom menadžeru Draženu Podunavcu.

Optuženi se terete da su zloupotrebom službenog položaja od prodaje tri fudbalera OFK "Beograd" protivpravno prisvojili oko četiri miliona evra.

Optuženi su za protivpravno prisvajanje novca od transfera fudbalera OFK Beograda Vanje Grubača, Srđana Stanića i Branislava Ivanovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja