KENE RANIO MUŠKARCA: Savatijević posle svađe napao nožem!
Foto: KURIR

Drama u Vreocima

KENE RANIO MUŠKARCA: Savatijević posle svađe napao nožem!

Crna Hronika -
Ne vraća dugove: Srđan Prelević došao u Savatijevićevu kuću i tražio da mu vrati novac, a Kene ga je napao kuhinjskim nožem
1 / 5 Foto: KURIR

BEOGRAD - Pretnje smrću.Radosav Savatijević Kene, optužen da je oštetio "Kolubaru" za više miliona evra, sinoć je u Vreocima kod Lazarevca u svojoj kući oko 19 sati, posle svađe, nožem isekao Srđana Prelevića i tako mu naneo lakše telesne povrede. Prelević je kod Savatijevića došao da traži novac koji mu Kene duguje.

Pokušaj ubistva

Iako je Tanjug preneo informaciju da je u MUP rečeno da se Prelević sam uhvatio za nož koji je držao Savatijević i tako se povredio, prema našim saznanjima, Prelević je povređen dok se branio od Savatijevića, koji je pokušao da ga ubije.- Prelević je otišao da traži da mu Kene vrati novac koji mu je pozajmio, a na kapiji su ga sačekala trojica pripadnika obezbeđenja. Kene ga je pozvao u kuću, a kad je ušao, Prelević je rekao razlog svog dolaska. Počela je rasprava i Savatijević je otišao u kuhinju - priča naš izvor, blizak povređenom.

Naš sagovornik ističe da se Kene iz kuhinje vratio s kuhinjskim nožem u rukama i nasrnuo na Prelevića.

Snimci s kamera

- Najpre je hteo da ga ubode u stomak, a potom u grudi. U borbi da sačuva živu glavu, Prelević je Savatijeviću oteo nož i odgurnuo ga od sebe. Tako se i povredio, a zatim je izašao iz kuće. Za njim je Kene vikao da ne zna s kim se kači, da neće živ izaći odatle i druge pretnje. Posle toga Prelević je otišao u policiju da prijavi slučaj i tražio da odu u Kenetovu kuću i da pregledaju snimak s kamera koje on ima po celom imanju. Zbog lakših povreda nije odlazio u Hitnu pomoć - objasnio nam je jedan od Prelevićevih prijatelja, koji nije želeo da objavljujemo njegovo ime, niti da precizira iznos duga o kojem je reč.

Dve optužnice

Kene se brani sa slobode

Savatijević je nekadašnji član Upravnog odbora RB "Kolubara", a početkom septembra ove godine bio je uhapšen zajedno s bivšim direktorom Nebojšom Ćeranom i još petoricom saradnika zbog sumnje da su zloupotrebama prilikom eksproprijacije zemljišta oštetili "Kolubaru" za više od milion evra. Njima je početkom novembra ukinut pritvor i od tada se brane sa slobode. Uz to, protiv Savatijevića Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu zbog malverzacija u "Putevima Srbije".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track