PODIGNUTA OPTUŽNICA: Zrenjaninac sa maloletnicima krao po prodavnicama!

Pustošili prodavnice i butike po Novom Bečeju

PODIGNUTA OPTUŽNICA: Zrenjaninac sa maloletnicima krao po prodavnicama!

Crna Hronika -
Okrivljeni je prvu tešku krađu počinio između 19. i 20, novembra prošle godine, kada je sa dvojicom maloletnika, obio jednu prodavnicu, iz koje su odneli proizvode u vrednosti većoj od 50.000 dinara

ZRENJANIN - Osnovni javni tužilac podigao jeoptužnicu protiv O.H.(23) iz Zrenjanina, za dva krivična delateške krađe i za razbojničku krađu, koje je počinio u Novom Bečeju, uz pomoć maloletnika.

Okrivljeni je prvu tešku krađu počinio između 19. i 20, novembra prošle godine, kada je sa dvojicom maloletnika, obio jednu prodavnicu, iz koje su odneli proizvode u vrednosti većoj od 50.000 dinara.

Nekoliko dana kasnije, okrivljeni Zrenjaninac je, opet u Novom Bečeju, sa jednim maloletnikom, metalnom polugom provalio u drugu prodavnicu, napunio džak robom, a "za rukom mu je pošlo" da nanesei više udaraca vlasniku radnje, koji je pojavio sa komšijom ipokušao da spreči krađu.

Februara ove godine, butik u Novom Bečeju je bio treća meta okrivljenog, odakle je, uz saradnju dvojice maloletnika, odneo robu procenjenu 116.650 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track