SELO KOŠ: Razbojnici automatima pucali na meštane!
Foto: KURIR

Propala krađa traktora

SELO KOŠ: Razbojnici automatima pucali na meštane!

Crna Hronika -
Dok su Milanu Saviću samo pokušali da ukradu, Ivanu Obradoviću su traktor isterali iz dvorišta oko 50m od kuće ali u rezervoaru nije bilo goriva pa su ga lopovi ostavili, a kada su primećeni otvorili su rafalnu paljbu na meštane i pobegli iz sela

ISTOK - U noći između nedelje i ponedeljka oko 1 čas posle ponoći Milanu Saviću i Ivanu Obradoviću nepoznati počinioci su pokušali da ukradu traktore....

Dok su Saviću samo pokušali da ukradu, Obradoviću su traktor Isterali iz dvorišta oko 50m od kuće ali u rezervoaru traktora nije bilo goriva pa su ga lopovi ostavili, a kada su primećeni otvorili su rafalnu paljbu na meštane i pobegli iz sela.

Na svu sreću povređenih nema i krađa traktora nije uspela.

Policija je odmah obaveštena i došli su da izvrše uviđaj. Međutim, kao i svaki put do sada počinioci nisu uhvaćeni, a pitanje je hoće li neko da odgovara, jer do sada niko nije.

Vesna Maliković, službenik za povratak kaže "da ovo nije prvi put da se ukrade traktor u ovom selu i da se zastrašuju meštani. Policija ne radi svoj posao i ljudi ne osećaju se bezbedno jer nemaju zaštitu od nikoga.

Mora pod hitno da se nešto preduzme i reši problem bezbednosti, jer u poslednjih mesec dana učestali su nabadi na Srbe u opštini Istok, a pod ovim uslovima teško je opstati na ovim prostorima".

Inače, u poslednjih godinu dana pored krađa učestali su napadi vatrenim oružjem, tako da napadači ne biraju čime će da napadnu, da li će to da bude pištolj, automatska puška ili raketni bacač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track