HOROR NA PALAMA: Divlja zver raskomadala smrznutog muškarca ( 72)!

Telo u snegu otkrio lovac

HOROR NA PALAMA: Divlja zver raskomadala smrznutog muškarca ( 72)!

Crna Hronika -
Na telu su uočene povrede i oštećenja tkiva i kože između ramena, nastale, najverovatnije, usled ugriza životinja, te povrede glave koja je pronađena u neposrednoj blizini leš

SARAJEVO - U mestu Čatora na Palama, lovac je pronašao telo bez glave i vrata sedamdesetdvogodišnjeg muškarca sa Pala čiji su inicijali R.S. saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.

Naime policijskoj stanici Pale je 7. decembra oko 8.30 sati prijavljeno da je jedan lovac pronašao telo nepoznatog muškarca. Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici Sektora kriminalističke policije i Policijske stanice Pale izašli su na lice mesta i izvršili uviđaj, te konstatovali da se u blizini lokalnog makadamskog puta Majdani-Čatora-Vitez nalazi telo muškarca u ležećem položaju, bez glave i vrata, prekriveno sa dva centimetra snega.

Na telu su uočene povrede i oštećenja tkiva i kože između ramena, nastale, najverovatnije, usled ugriza životinja, te povrede glave koja je pronađena u neposrednoj blizini leša.

Na snegu su primećeni vidljivi tragovi životinja.

Izvršenim spoljnim pregledom tela, drugi tragovi povreda nisu uočeni.Po ovlaštenju dežurnog tužioca, u nedelju je u mrtvačnici “Sveti Marko” u Istočnom Sarajevu veštak sudske medicine izvršio obdukciju, i konstatovao da je smrt nastupila usled smrzavanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track