Najnovije vesti

POGREŠAN PUNTO: Pokušao da kupi drogu od policajaca u civilu
Foto: Think

Uhapšeni posle zabune

POGREŠAN PUNTO: Pokušao da kupi drogu od policajaca u civilu

Crna Hronika
Diler se nalazio dvadesetak metara dalje u identičnim kolima, a kada je shvatio da je provaljen, dao se u beg. Uhapšen je nakon što je udario u drugi automobil, a u njegovim ustima je pronađeno 30 paketića sa heroinom

BEOGRAD - Mladić je ušao u civilni policijski „punto“, izvadio hiljadarku i rekao: „Dajte robu“. Trojica policajaca koji su sedeli u vozilu odmah su shvatili o čemu se radi. Tako je počela akcija koja je dovela do hapšenje narko-dilera Miloša Duvnjaka (29) u čijim ustima je nađeno 30 paketića heroina.Inspektori Policijske stanice Palilula u četvrtak su u civilu sedeli u “puntu” parkiranom u Cvijićevoj ulici kako bi pokrili objekat koji bi mogao da bude meta razbojnika. Nisu očekivali da će im narkoman sam ući u vozilo i od njih zatražiti drogu."Počeli smo da ga ispitujemo, a onda mu je zazvonio mobilni telefon. Jedan inspektor je uzeo telefon i javio se. Muškarac sa druge strane žice pitao je: „Gde si? Čekam te u Cvijićevoj kod broja...“, naveli su policajci koji su sedeli u „puntu“.U tom momentu primetili su sivi „punto“ koji je bio parkiran dvadesetak metara iza njih. Isti kao njihov. Shvatili su da je unutra diler i da je narkoman pogrešio vozila. Sa „kupcem“ koji je sedeo u vozilu krenuli su ka drugom „puntu“. Međutim, on je ukapirao da ga je policija provalila, i pod punim gasom se dao u beg.

""Punto" je ušao u Dalmatinsku ulicu. Na semaforu je udario u vozilo koje je čekalo zeleno svetlo. Odmah posle raskrsnice smo uspeli da ga zaustavimo. Izveli smo ga iz vozila, i tek tada smo ostali zapanjeni. Čovek nije mogao da priča, počeo je da mumla, a onda je bukvalno na ulici povratio kesice sa heroinom. Bilo ih je 30", pričaju policajci.

Posle hapšenja i diler i narkoman su odvedeni u pritvor.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...