KOMISIJA ZA ISTRAŽIVANJE UBISTVA NOVINARA: Janjušević jeste odbio poligraf!

Objavljena službena beleška

KOMISIJA ZA ISTRAŽIVANJE UBISTVA NOVINARA: Janjušević jeste odbio poligraf!

Crna Hronika -
U belešci Uprave kriminalističke policije se navodi da je Zoran Janjušević 4.oktobra ove godine, prilikom razgovora u MUP o njegovim saznanjima u vezi ubistva novinara Milana Pantića i privatizaciji cementare odbio poligrafsko testiranje

BEOGRAD - Komisija za istraživanje ubistva novinara objavila je danas službenu belešku Uprave kriminalističke policije u kojoj se navodi da je Zoran Janjušević 4.oktobra ove godine, prilikom razgovora u MUP o njegovim saznanjima u vezi ubistva novinara Milana Pantića i privatizaciji Fabrike cementa Novi Popovac, odbio da se podvrgne poligrafskom testiranju.

U saopštenju, koje je potpisao predsednik Komisije Veran Matić, demantuju se istovremeno svi navodi koje je Janjušević izneo u medijima u protekla dva dana, tvrdeći da je Komisija objavila netačne podatke o njegovom odbijanju da se podvrgne polografskom testiranju.

Komisija ukazuje na to da kako se u konkretnom slučaju radi o predistražnim radnjama koje ona nema ovlašćnja da obavlja.

Svaka dalja komunikacija bi trebalo da se obavlja sa Ministarstvom unutrašnjih poslova ili drugom nadležnom institucijom, navodi se na kraju saopštenja Komisije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track