BOGAT ULOV: Policija zaplenila 10 kilograma marihuane na deponiji u Borči!
Foto: Beta Ap

10 kilograma droge upakovana u pakete

BOGAT ULOV: Policija zaplenila 10 kilograma marihuane na deponiji u Borči!

Crna Hronika -
Pošto stanovnici Borče znaju da na deponiju dolaze samo skupljači sekundarnih sirovina i radnici, bilo im je čudno što su mladići samo prošli i ostavili nešto, a zatim se udaljili automobilom, ispričao je sagovornik Kurira

BEOGRAD - Policija Palilule zaplenila je oko 14.30 časova više od devet kilograma marihuane, koja je bila ostavljena u džaku na deponiji u Borči, u Ulici zanatskoj BB.

Kako se sumnja džak marihuane su ostavili dileri kog su trebali da preuzmu njihovi „ vojnici“ i da ga zatim prepakuju i prodaju dalje po Beogradu. Drogu su pronašli policijski službenici PU Beograd - Policijska stanica Palilula.

Kako saznajemo patrola policije u Borči dobila je dojavu od građana da su na deponiji primećena dvojica mladića sumnjivog ponašanja. Pre dolaska policije, osoba koja je ostavila drogu udaljila se automobilom "opel suza" sive boje.

„ Pošto stanovnici Borče znaju da na deponiju dolaze samo skupljači sekundarnih sirovina i radnici, bilo im je čudno što su mladići samo prošli i ostavili nešto, a zatim se udaljili automobilom. Odmah su pozvali policiju. Patrola je stigla u roku nekoliko minuta i pronašla je drogu, kaže naš sagovornik Kuria iz istrage.

Marihuana je bila presovana upakovana u 18 paketa i oblepljebnih selotejpom.

„ Još uvek tragamo za narko grupom koja je ostavila džak na deponiji. Sumnjamo da su dileri pobegli autombilom pančevačkih registracija, rekao je sagovornik Kuria iz istrage.

Inače ovo je prema rečima sagovornika Kurira jedna od najvećih zaplena narkotika u poslednjih nekoliko meseci na teritoriji opštine Palilula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track