AKCIJA GROM 1: Policija zaplenila 48 kilograma droge i 78 komada oružja!
Foto: Printscereen RTS

Prvi rezultati

AKCIJA GROM 1: Policija zaplenila 48 kilograma droge i 78 komada oružja!

Crna Hronika -
U akciji "Grom 1" protiv narko dilera i drugih kriminalaca 28. decembra privedeno je 128 osoba, pretreseno oko 1,000 objekata i zaplenjena velika količina oružja i narkotika uhapšeno je šest osoba koje su bile pod potragom, a rasvetljeno je i osam razbojništva

BEOGRAD – U policijskoj akciji "Grom 1" koja je započela u subotu zaplenjeno je prema prvim podacima 48 kilograma različitih vrsta narkotika i više desetina paketića razičitih vrsta droge za koje je policijska ekspertiza tek u toku.

U akciji "Grom 1" otkriveno je sedam laboratorija za proizvodnju narkotika sa komplet opremom.

Osim narkotika zaplenjeno je 39 pištolja i isto toliko pušaka, jedan pištolj olovka, jedna bomba i 564 grama plastičnog eksploziva, kao i 3.555 komada municije različitog kalibra.

Takođe, zaplenjeno je 921 kilogram rezanog duvana, 25 vozila, 74.000 hiljade evra i 21 vagica za precizno merenje. Policija je takođe u akciji "Grom 1" zaplenila i 40 umetničkih slika za koje je provera u toku.

Tokom same akcije uhapšeno je šest osoba koje su bile pod potragom, a rasvetljeno je i osam krivičnih dela razbojništva.

U akciji "Grom 1" protiv narko dilera i drugih kriminalaca 28. decembra privedeno je ukupno 128 osoba, pretreseno oko 1.,000 objekata i zaplenjena velika količina oružja i narkotika.

Policijska akcija Grom 1 je zapravo nastavak akcije "Grom" koja je sprovedena 6. decembra a prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je na konferenciji za novinare da će u akcijama Grom i Grom 1, biti procesuirano namanje 500 osoba i poručio narko dilerima da im pakao tek predstoji jer akcije protiv njih neće prestati dok se potpuno ne izleči društvo od te pošasti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja