ISKORISTILA PRILIKU: Novosađanka kupi novac dok pljačkaš beži!
Foto: Printscreen Yt

Pljačka menjačnice

ISKORISTILA PRILIKU: Novosađanka kupi novac dok pljačkaš beži!

Crna Hronika -
Samo nekoliko sekundi nakon što je razbojnik pobegao, prolaznica je prišla menjačnici, izvadila novčanik i u njega strpala novčanicu koja je pljačkašu u žurbi ispala

NOVI SAD - Maskirani razbojnik uz pretnju pištoljem opljačkao je menjačnicu "VIV" na Bulevaru Cara Lazara, a na snimku pljačke vidi se i jedna Novosađanka koja kupi novac koji je lopovu ispao dok je bežao.

Kako kaže vlasnik menjačnice Robert Horvat, pljačkaš je u sred bela dana upao u menjačnicu i zapretio radnici pištoljem.

"Ona se, srećom, našla na pola puta do toaleta, pa je uspela da uđe unutra i zatvori vrata za sobom. On se nekoliko sekundi naguravao sa njom na vratima, a onda je ušao u menjačnicu kako bi pokupio novac. Moja radnica je to iskoristila da pobegne iz toaleta i pozove prolaznike u pomoć, ali je on izleteo odmah posle nje i pobegao", kaže Horvat.

Međutim, samo nekoliko sekundi nakon što je razbojnik pobegao, prolaznica je prišla menjačnici, izvadila novčanik i u njega strpala novčanicu koja je pljačkašu u žurbi ispala.

"Prošlo je dve sekunde, bukvalno. Radnica je vikala, pozivala u pomoć, tako da je nemoguće da ona nije čula da je u pitanju pljačka.

Samo je nonšalantno prišla i podigla novčanicu, za koju je nemoguće utvrditi da li je bila od 500 evra ili od 100 dinara", ogorčen je vlasnik menjačnice.

http://www.youtube.com/watch?v=Hb_ZYNsbhfY#t=70

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track