SARAJEVO: Drogirani sin Hanke Paldum pokosio tri žene!

Krvavo u Sarajevu: Izazvao težak udes na Grbavici

SARAJEVO: Drogirani sin Hanke Paldum pokosio tri žene!

Crna Hronika -
Manijak: Mirsad Brkić, pod dejstvom psihoaktivne supstance amfetamin, automobilom naleteo na osobe koje su stajale na trolejbuskoj stanici

Završio iza rešetaka.Mirsad Brkić (28), sin Hanke Paldum, svojim džipom marke „nisan“ naleteo je prekjuče na tri žene koje je teže povredio, a policija je utvrdila da je bio pod dejstvom psihoaktivne supstance amfetamina! Odmah uhapšen On je po naredbi tužioca Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu uhapšen zbog krivičnog dela protiv sigurnosti i javnog saobraćaja. Kako prenose tamošnji mediji, do udesa je došlo oko 17 časova u sarajevskom naselju Grbavica, a nesrećne žene stajale su na trolejbuskoj stanici. Hitno su prebačene u Klinički centar, a prema rečima portparola bolnice Koševo Biljane Jandrić, A. Ž. zadobila je frakturu desne potkolenice, M. D. slomljena su dva rebra, dok je I. K. prošla s kontuzijama potkolenice i podlaktice.

Na snimku koji je objavio portal klix.ba vidi se kako građani prilaze povređenim ženama i pokušavaju da im pomognu, a sin Hanke Paldum panično šeta po parkingu, ulazi u svoje vozilo, nešto traži, pa ponovo izlazi iz automobila, stavlja nešto u džep i odlazi u udaljeniji deo parkinga. Kad je došla policija, seo je u njihovo vozilo, dok su mu ljuti građani prilazili i pretili mu. Hteli su da ga linčuju. Jedan je krenuo da ga tuče povikavši: „Da ti je.em ja majku!“, dok je drugi besno otvorio vrata policijskog automobila i uzviknuo Mirsadu: „Jesi li ti normalan! Jebaću ti mater kad-tad!“

Povređen u tučiMirsad je sin Hanke Paldum i njenog prvog muža Muradifa Brkića. U avgustu 2005. Mirsad je teško povređen u masovnoj tuči. Tad je zadobio teže povrede, a njega i njegovog prijatelja pretuklo je obezbeđenje lokala.Nekoliko puta pokušali smo da dobijemo Hanku Paldum, ali je bila nedostupna na svim brojevima telefona poznatim redakciji.

http://www.youtube.com/watch?v=f4bncKJOFBM

Spid, ekstazi...ŠTA SU AMFETAMINIAmfetamini su na narko-tržištu poznatiji kao spid, ekstazi... Osoba pod dejstvom spida je dobro raspoložena. Male doze amfetamina smanjuju apetit, povećavaju znojenje i krvni pritisak i šire se zenice. Osoba pod delovanjem čistog amfetamina oseća se uznemireno i zlovoljno.Poznat policijiNA BRKIĆA PUCANO PRE DVE GODINEMirsad Brkić godinama je poznat policiji zbog kriminalnih radnji i upotrebe narkotika, a 26. februara 2011. godine ranjen je u pucnjavi. On je tad pogođen hicem u potkolenicu, ali policiji nije želeo da kaže gde i kako je došlo do obračuna, niti ko je pucao na njega. Odvezen je u bolnicu, ali nije želeo da se zadržava uprkos savetima lekara.Hanka zataškalaMOTOROM NA ŽENUHankin sin je 2006. godine doveden u vezu i sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je vozeći motor navodno udario i povredio pešaka, ali je taj slučaj zataškan. Priča se da je pevačica povređenoj platila odštetu, a potom je sina sklonila u Nemačku na neko vreme. Tamo je navodno bio na odvikavanju od narkotika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja