Diler iz Lazarevca Đole Slinavi uhapšen na Bubanj potoku
Foto: Facebook

Udar na dilere

Diler iz Lazarevca Đole Slinavi uhapšen na Bubanj potoku

Crna Hronika -
Policija je u njegovom automobilu pronašla dva kilograma heroina i jedan kilogram paracetamola. Tokom hapšenja nije pružao otpor. Određen mu je pritvor od 48 sati

BEOGRAD - Diler iz Lazarevca Đorđe Jakovljević (30), poznat kao Đole Slinavi, uhapšen je u automobilu na Bubanj potoku sa više kilograma droge.

Policija je u njegovom automobilu pronašla dva kilograma heroina i jedan kilogram paracetamola. Tokom hapšenja nije pružao otpor. U akciji su učestvovale lazarevačka policija, interventna i kriminalistička.

Jakovljeviću je određen pritvor u trajanju od 48 sati.

Jakovljevića je Udruženje Sveti Sava označilo kao jednog od glavnih dilera iz Lazarevca. Udruženje je krajem prošle godine objavilo da im Jakovljević preti ubistvom zbog liste dilera iz Lazarevca objavljene na Fejsbuku.

Đorđe Jakovljević, kog je Udruženje "Sveti Sava" označilo i kao naručioca pucnjave u kafeu "Oranž", proveo je dva meseca gotovo u ilegali.

Prema informacijama Udruženja, on se skrivao u jednom etno-selu nadomak Lazarevca, gde je vreme provodio u sobi, naoružan pištoljem, koji je videlo osoblje ugostiteljskog objekta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track