UHAPŠENI POSLE POTERE: Braća bejzbolkama tukla policajce!

Napad u Podgorici

UHAPŠENI POSLE POTERE: Braća bejzbolkama tukla policajce!

Crna Hronika -
Braća Sehad i Sefedin Gutić posle filmske potere ulicama Podgorice posle obijanja automobila i krađe 150 evra napali su policijsku patrolu behzbol palicama ali su ubrzo savladani i uhapšeni

PODGORICA - Podgorička policija uhapsila je danas braću Sehada i Sefedina Gutića nakon “filmske” potere u glavnom gradu Crne Gore, tokom koje su braća fizički nasrnula na policajce.

Policiji je Podgoričanin A.Đ. prijavio da su mu dvojica muškaraca obili automobil i ukrali torbicu sa oko 150 evra, nakon čega su pobeglu svojim vozilom marke "golf 4".

Policijska patrola je, kako prenose podgorički mediji, locirala kradljivce i prinudno zaustavila njihovo vozilo u centru Podgorice, ali su oni uspeli da pobegnu iz automovila.

U poteru se uključila i druga policijska patrola, koja je ubrzo pronašla braću Gutić, koji su potom palicama napali policajce, nanevši im lakše povrede.

Policajci su uspeli da savladaju braću i stave im lisice na ruke.Pretresom vozila koje su koristila braća Gutić pronađeni su elektro-šok, sekira i bejzbol palica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track