Teško ranjen pripadnik BIA u centru Beograda!

Pucnjava u Rimskoj ulici

Teško ranjen pripadnik BIA u centru Beograda!

Crna Hronika -
Lj. Z. (54), zaposlenog u Bezbednosno-informativnoj agenciji, nepoznati napadači ranili iz vatrenog oružja

BEOGRAD - Sreća u nesreći! Radnik Bezbednosno-informativne agencije Lj. Z. (54) teško je ranjen oko 21.10, kad su na njega pucale nepoznate osobe u Rimskoj ulici u Beogradu, pogodivši ga u ključnu kost. Povređeni muškarac je ubrzo vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar i u stabilnom je stanju.

Kako nezvanično saznajemo, Lj. Z. je neposredno pre napada bio u vozilu marke „fijat punto“ sa još jednom, ženskom osobom, koja je sedela na mestu suvozača. Na raskrsnici Rimske ulice i Vojislava Ilića, kod marketa „Super-Vero“, na njih su napadači pucali iz vatrenog oružja.

Metak je prošao kroz zadnje bočno staklo sa suvozačeve strane i pogodio vozača. Pretpostavlja se da je radnik BIA naišao u trenutku kad su grupe iz dva automobila pucale jedna na drugu, te je zadobio ustrelnu ranu.

Ubrzo posle napada na lice mesta stigli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i Hitna pomoć, koja je ranjenika u svesnom i stabilnom stanju prevezla u Urgentni centar.Od dežurne ekipe Urgentnog centra saznali smo da je povređeni muškarac trenutno van životne opasnosti.- Pacijent je zadobio jednu ranu, njegovo stanje je stabilno i zasad nećemo ništa preduzimati - rekli su nam u Urgentnom centru. Policija utvrđuje sve okolnosti pucnjave i ranjavanja.

Mesto incidenta
Mesto incidenta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track