SIN MONSTRUM: Otac mi nije davao novac pa sam naručio ubistvo!
Foto: Printskrin Youtube, RTRS

Hapšenje u Gradišci

SIN MONSTRUM: Otac mi nije davao novac pa sam naručio ubistvo!

Crna Hronika -
Robert Stijaković je posle priznanja ubistva policajcima ispričao da je glavni motiv ubistva koje je izvršio njegov drug Danijel Dujić bio novac, jer mu ubijeni Radovan nije hteo dati iako jei mao veliko bogatstvo stečeno u Nemačkoj

BANJALUKA - Okružno tužilaštvo Banjaluka predložilo je pritvor za Roberta Stijakovića (26) i Danijela Dujića (26), koji se sumnjiče da su organizovali i počinili ubistvo Robertovog oca Radovana Stijakovića, vlasnika kafea “Kazablanka”, u sredu uveče u selu Kočićevo kod Gradiške.

Osumnjičeni su u Tužilaštvo, pod jakim merama bezbednosti, dovedeni u petak, a ispitivanje je trajalo nekoliko sati. Oni su, kako je u subotu saopšteno iz banjalučke policije, priznali ubistvo.

Robert Stijaković se tereti da je organizovao ubistvo i podstrekivao Dujića da ga izvrši, dok se Dujić tereti za krivično delo teško ubistvo.

Da je ubistvo bilo ranije brižljivo planirano, potvrđuje i podatak da je Robert kamere videonadzora još davno postavio tako da imaju mrtvi ugao, koji je kasnije iskorišten da se Dujić neopažen približi kući.

Navodno je Stijaković u policiji rekao da je motiv za ubistvo bio taj što mu otac nije davao novac iako je imao veliko bogatstvo stečeno u Nemačkoj.

Robertova supruga je pred porođajem i on je nameravao na brzinu doći do nasledstva.

Radovan Stijaković je ubijen sa desetak metaka iz automatske puške, od kojih je nekoliko bilo smrtonosno. Sahranjen je u nedelju na mesnom groblju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track