ORGIJE U ATELJEU: Profesorka i frizerka četiri godine zlostavljale učenice!

Dve žene uhapšene u Novom Pazaru

ORGIJE U ATELJEU: Profesorka i frizerka četiri godine zlostavljale učenice!

Crna Hronika -
Razotkrivene: Nataša Prtinac (40) i njena prijateljica Nezrina Čeli (34) terete se da su obljubile dve devojčice. Seksualno iskorišćavanje učenica koje su tada išle u drugi razred gimnazije počelo je 2009. godine

NOVI PAZAR - Skandal!- Kad sam ušla u likovni atelje, profesorka Nataša me je poljubila u usta. Počela je zatim da me svlači, da me miluje po celom telu... Svaki naredni put je tražila sve više od mene. Taj pakao kroz koji sam prolazila trajao je četiri godine...Ovim rečima je, kako nezvanično saznajemo, T. P. ispričala policiji kako ju je Nataša Prtinac (40), profesorka likovnog u novopazarskoj Gimnaziji, seksualno iskorišćavala od 2009. godine. Profesorka Prtinac je uhapšena i protiv nje je podneta krivična prijava zbog obljube maloletne osobe, a zajedno s profesorkom uhapšena je i njena drugarica, frizerka Nezrina Čeli (34), koja se takođe sumnjiči da je seksualno iskorišćavala maloletnicu E. Z., takođe učenicu Gimnazije!Počelo poljupcem u ustaSeksualni skandal šokirao je meštane Novog Pazara, a za sve se saznalo kada je otac devojčice T. P. policiji prijavio kroz šta mu je ćerka godinama prolazila. Kako se ubrzo saznalo, profesorka Prtinac je u svom slikarskom ateljeu, još od 2009. godine, održavala ljubavnu vezu sa učenicom T. P., koja je u to vreme bila đak drugog razreda. Navodno, sve je počelo „kratkim poljupcem u usta“ u ateljeu, da bi se narednih dana i meseci „veza“ produbljivala. Na kraju, kako je saopštila policija, veza profesorke i učenice trajala je pune četiri godine.- Kad je devojčica htela da nađe dečka i da se na taj način izvuče iz pakla u kojem se nalazila, učenica se našla u novom problemu! Profesorka je, navodno, počela da je ucenjuje golišavim fotografijama preteći joj da nikome ne sme ništa da kaže! Devojčica je na kraju odlučila da se poveri ocu, koji je prelomio i sve rekao policiji - tvrdi izvor Kurira, koji je dodao da je posle oca saslušana i ćerka, nekadašnja učenica novopazarske Gimnazije, koja je do tančina ispričala šta se dešavalo iza zatvorenih vrata ateljea.Šuškalo se godinamaZa drugu uhapšenu, frizerku Nezrinu Čeli sumnja se da je kao Natašina drugarica dolazila u atelje i da je bila u vezi s drugom, tada maloletnom učenicom E. Z., koja je u međuvremenu takođe saslušana.- Sumnja se da su najmanje jednom profesorka, frizerka i dve učenice bile zajedno u Nezrininom stanu - tvrdi naš izvor.U Novom Pazaru se još pre nekoliko godina govorkalo o navodnoj vezi profesorke Nataše Prtinac s jednom od učenica.- Ona je tada to demantovala i rekla da se prema učenici ponašala majčinski - kazao je naš izvor.

Užas... Atelje u kom su se dešavale orgije
Užas... Atelje u kom su se dešavale orgije

Susret s ocemPROFESORKA SVE NEGIRALAOtac devojčice T. P. je, prema našim saznanjima, pre odlaska u policiju razgovarao s profesorkom Prtinac.- Ona je oštro negirala da je u bilo kakvoj vezi s njegovom ćerkom - rekao je izvor Kurira.Direktor školeNISAM MOGAO NI DA NASLUTIMDirektor novopazarske Gimnazije Zoran Milosavljević rekao je za Kurir da nije znao ništa o navodnoj vezi profesorke i učenice, niti je mogao bilo šta o tome da nasluti!- Čekam zvanični dopis tužilaštva. Škola za tu navodnu vezu nije znala, niti se to, ako je bilo, dešavalo u školskim prostorijama - rekao je direktor Milosavljević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track