Diler: Droga mi je potrebna, moram da zadovoljim ljubavnicu i suprugui!
Foto: Shutterstock

Kako se branio osumnjičeni za dilovanje

Diler: Droga mi je potrebna, moram da zadovoljim ljubavnicu i suprugui!

Crna Hronika -
Tihomir Ž. (53) izjavio da ne trguje heroinom, već da je kupio samo pola grama za pomoć u seksu. Nije znao da objasni odakle u njegovom dvorištu 88 paketića narkotika

BEOGRAD - Ostaje u pritvoru!Tihomir Ž. (53), koji je 20. januara uhapšen zbog sumnje da je sa ćerkom Vanjom (32) trgovao heroinom, izjavio je na saslušanju da mu droga treba kako bi seksualno mogao da zadovolji ženu i ljubavnicu, nezvanično saznaje Kurir.Droga u termos boci- Znate, ja imam ženu i ljubavnicu. Imam i dosta godina, pa mi droga pomaže da mogu seksualno da zadovoljim i jednu i drugu. Paketić koji ste pronašli u mojoj kući kupio sam za ličnu upotrebu, nisam trgovao drogom - izjavio je Tihomir Ž., kako nezvanično saznajemo, na saslušanju pred zamenikom višeg javnog tužioca. On, međutim, nije otkrio od koga je navodno nabavljao drogu.U dvorištu porodične kuće u naselju Kumodraž, kako je policija saopštila, prilikom pretresa pronađeno je 88 paketića mešavine heroina i paracetamola. Drogu su, navodo, pronašli psi tragači, jer je delom bila sakrivena u mešalici za beton, a delom zakopana u termos boci u dvorištu.- Osumnjičeni je tvrdio da ne zna otkud ta droga u mešalici i dvorištu. Rekao je da s tim nema ništa i da nije njegovo, a priznanje se odnosilo samo na 0,5 grama heroina, koji je pronađen u kući u kojoj žive - kaže izvor Kurira.Tokom saslušanja rekao je i da njegova ćerka Vanja, kojoj su istog dana stavljene lisice, nema ništa sa drogom.Odranije poznati policiji- Ne znam odakle to u našoj kući i našem dvorištu - rekla je navodno Vanja, koja je posle oca izvedena na saslušanje. Iako su otac i ćerka tvrdili da nemaju ništa s drogom koja je pronađena u njihovom dvorištu i kući, sudija za prethodni postupak pokrenuo je istragu i odredio im pritvor do 30 dana.- Tihomir Ž. i njegova ćerka Vanja odranije su poznati policiji i već su imali problem sa zakonom zbog istog krivičnog dela - rekao je naš sagovornik.

IstragaSVEDOČE ŽENA I ŠVALERKA?Izvor Kurira iz istrage nije mogao da precizira da li će tokom istrage protiv Tihomira Ž. biti saslušane njegova supruga i ljubavnica.- Ukoliko ih odbrana bude predložila, postoji mogućnost da budu saslušane. Ipak, malo je verovatno da bi one mogle da potvrde njegovu odbranu - kaže izvor Kurira.

Pretresi na više lokacijaPAS PRONAŠAO DROGUTihomir i Vanja Ž. uhapšeni su 20. januara u okviru velike policijske akcije u kojoj su na teritoriji Beograda i Novog Sada pretresane kuće i štekovi narko-dilera. U okviru akcije izvršen je pretres više od 50 kuća, stanova i automobila, među kojima je i kuća oca i ćerke u naselju Kumodraž. Inače, oni su otkriveni zahvaljujući policijskom psu, koji je narkotike našao u dvorištu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track