KAZNA 40 GODINA: Iskasapio devojku zbog ljubomore!

Osuđen Marko Jovanović

KAZNA 40 GODINA: Iskasapio devojku zbog ljubomore!

Crna Hronika -
Jovanović je iz bezobzirne osvete, a zbog neuzvraćene ljubavi, usmrtio bivšu devojku Danijelu Jovanović (27) i njenog komšiju Aleksandra Kitanovića (23), za koga je verovao da je njen novi momak

NIŠ - Surovi zločin.Apelacioni sud potvrdio je odluku niškog Višeg suda i pravosnažno osudio na 40 godina zatvora Marka Jovanovića (22) zbog ubistva koje je počinio 31. oktobra 2010. u ulici Majakovskog u niškom naselju Duvanište. Kako je utvrđeno tokom suđenja, Jovanović je iz bezobzirne osvete, a zbog neuzvraćene ljubavi, usmrtio bivšu devojku Danijelu Jovanović (27) i njenog komšiju Aleksandra Kitanovića (23), za koga je verovao da je njen novi momak. Sud nije prihvatio odbranu okrivljenog da je ubistvo počinio zbog duševnog oboljenja - šizofrenije jer je psihijatrijsko superveštačenje pokazalo da je bio u stanju da shvati značaj i posledice postupka.(D. K.)

Bezosećajnost ubiceDANIJELU IZBO 15 PUTA!Izricanje najteže kazne obrazloženo je činjenicom da je Jovanović pokazao izuzetnu bezosećajnost prilikom ubistva jer je Danijeli naneo petnaest, a Aleksandru čak sedamnaest uboda nožem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track