SMEDEREVO: Uhapšeni osumnjičeni za prodaju spida

Akcija policije

SMEDEREVO: Uhapšeni osumnjičeni za prodaju spida

Crna Hronika -
Policija je na ulazu u Smederevo zaustavila automobil u kome je bio Ivan J. (29) i kod njega našla 25,5 grama supstance za koju se sumnja da je spid. Daljom istragom je utvrđeno da je, u proteklih nekoliko meseci, drogu kupovao u Pančevu od Branka G. (37) i plaćao je pet evra po gramu

SMEDEREVO - Policija je uhapsila dve osobe iz Smedereva i Beograda zbog sumnje da su preprodavali sintetičku drogu, saopštila je danas policija.

Policija je na ulazu u Smederevo zaustavila automobil u kome je bio Ivan J. (29) i kod njega našla 25,5 grama supstance za koju se sumnja da je spid. Daljom istragom je utvrđeno da je, u proteklih nekoliko meseci, drogu kupovao u Pančevu od Branka G. (37) i plaćao je pet evra po gramu, za potrebe dvadesetak redovnih kupaca, rekao je portparol policije u Smederevu Saša Nikolić.

Osumnjičeni Branko G. je drogu donosio iz Beograda, gde živi, u Pančevo, gde je zaposlen i, po dogovoru, izlazio sa posla kako bi obavio kupoprodaju. Ivan J. je potom spid donosio u Smederevo, prepakivao i prodavao svojim kupcima po ceni od 1.000 dinara za gram.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu za prodaju droga, biti sprovedeni višem javnom tužiocu u Smederevu, dok će protiv svih identifikovanih kupaca biti podnete krivične prijave za neovlašćeno držanje droga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track