DOLIJAO: Uhapšen maloletnik, tražen za deset krivičnih dela

Akcija novosadske policije

DOLIJAO: Uhapšen maloletnik, tražen za deset krivičnih dela

Crna Hronika -
Tokom ove akcije, policija je pronašla i dva pištolja, tri noža, bokser i suzavac, pa će podneti i krivičnu prijavu za nelegalno posedovanje oružja, kao i prekršajne prijave, u skladu sa Zakonom o oružju i municiji

NOVI SAD - Novosadska policija je u akciji otkrivanja i sprečavanja krivičnih dela i prekršaja sa elementima nasilja, koja je sprovedena u sredu, otkrila ili rasvetlila 17 krivičnih dela, oduzela narkotike, vatreno i hladno oružje od deset lica, a u službene prostorije dovela 14 osoba, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Pronađen je maloletnik, za kojim je bila raspisana poternica, a koji se tereti za deset krivičnih dela, počinjenih u Novom Sadu, od kojih sedam razbojništava, jedno ugrožavanje sigurnosti i dve teške krađe.

Protiv Novosađanina B. P. (1989) biće podneta krivična prijava zbog osnova sumnje da je neovlašćeno trgovao narkoticima, a protiv još pet osumnjičenih biće podnete prijave za neovlašćeno držanje droge.

Tokom ove akcije, policija je pronašla i dva pištolja, tri noža, bokser i suzavac, pa će podneti i krivičnu prijavu za nelegalno posedovanje oružja, kao i prekršajne prijave, u skladu sa Zakonom o oružju i municiji.

Takođe je legitimisano 247, a pregledano 68 lica, kao i 15 vozila, a pronađene su i dve osobe za kojima su bile raspisane centralne poternice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track