Najnovije vesti

PINK PANTER PAO U ŠPANIJI: Srbin u bandi koja je izvela spektakularnu pljačku veka u Dubaiju!

Borko Ilinčić iza rešetaka

PINK PANTER PAO U ŠPANIJI: Srbin u bandi koja je izvela spektakularnu pljačku veka u Dubaiju!

Crna Hronika
14:54h
Policija saopštila da je 33-godišnji Ilinčić učestvovao u jednoj od najspektakularnijih ikad izvedenih pljački, izvršenoj u jednom tržnom centru u Dubaiju 2007. godine

MADRID - Španska policija je danas saopštila da je uhapsila srpskog državljanina Borka Ilinčića, člana bande pljačkaša "Pink Panter", osumnjičenog za pljačku nakita vrednog više od tri miliona evra u Dubaiju.

U saopštenju španske policije se navodi da je 33-godišnji Ilinčić učestvovao u jednoj od najspektakularnijih ikad izvedenih pljački, izvršenoj u jednom tržnom centru u Dubaiju 2007. godine, preneli su španski mediji.

Ilinčić je uhapšen u gradu Alkala de Enares, 35 kilometara severoistočno od Madrida, dok je u iznajmljenom automobilu izlazio iz garaže jednog hotela. Tom prilikom je kod njega pronađen bosanski pasoš sa lažnim imenom, navela je policija.

Bandi "Pink Panter", kojoj pripada Ilinčić, pripisuje se više od 120 pljački širom sveta, tokom kojih je ukraden plen vredniji od 140 miliona evra. Interpol navodi da je banda "Pink Panter" međunarodna kriminalna organizacija specijalizovana za pljačku nakita, a čini ju više od 200 ljudi poreklom iz bivše Jugoslavije.

POGLEDAJTE PLJAČKU IZ UGLA RAZBOJNIKA KOJU JE U 3D ANIMACIJI URADILA POLICIJA!

http://www.youtube.com/watch?v=SU1-bjZDLhw
http://www.youtube.com/watch?v=_MQAjIIQbjM

POGLED IZNUTRA: Film o srpskoj bandi Pink Panter

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...