NAPAD MALOLETNIKA U HORGOŠU: Francuze tukli zbog dva evra!
Foto: Shutterstock

Iživljavali se nad bračnim parom

NAPAD MALOLETNIKA U HORGOŠU: Francuze tukli zbog dva evra!

Crna Hronika -
Prepad: Petorica razbojnika, na čijem je čelu bio Atila K., presreli supružnike u blizini železničke stanice i napali ih vičući: „Daj pare!“

HORGOŠ - Iživljavali se nad strancima!Protiv Atile K. (34) iz Horgoša podneta je krivična prijava zbog sumnje da je predvodio grupu maloletnih razbojnika koja je 14. februara na Horgošu opljačkala bračni par iz Francuske, od kojih su na kraju oteli plen od dva evra! U petočlanoj bandi, na čijem je čelu bio Atila, bila su trojica maloletnika od 17, 16 i 15 godina, kao i dvoje dece mlađe od 14 godina, svi iz Horgoša.Udarali pesnicamaOni su dvoje francuskih državljana presreli nasred ulice.- Francuski državljani su bili u vozu koji se zaustavio u Horgošu i izašli su da kupe nešto za jelo i protegnu noge. Tada su ih uočili razbojnici... Prišli su im i od uplašenih ljudi zatražili da im predaju sav novac koji imaju. Zatim su muškarca počeli da udaraju rukama i da ga pretresaju, sve vreme vičući: „Vadi evre, vadi evre“ - ispričao je detalje incidenta izvor Kurira iz istrage.Prijavili policijiIako su se nadali bogatom plenu, razbojnici su našli samo dva evra.- To ih je, izgleda, dodatno razbesnela pa su počeli ponovo da udaraju Francuza. Tada je žena pokušala da pomogne suprugu, ali su batinaši nasrnuli i na nju. Francuzi su nekako uspeli da pobegnu - potvrdio je Kurirov izvor.Napadnuti supružnici su policajcima odmah prijavili incident, a čuvarima reda nije trebalo dugo da identifikuju osumnjičene, budući da su i ranije istog dana na ulicama Horgoša primetili ovu grupu.

Stari znanci policijePROSILI SA DVE GODINEDvoje dece mlađe od 14 godina koja su bila u društvu razbojnika neće odgovarati za razbojništvo jer zbog godina nisu krivično odgovorni.- Ovo nije prvi put da su ova deca došla u sukob sa zakonom. Policija je više puta podnosila prijave protiv njihovih roditelja i staratelja jer su mališane od samo dve godine primoravali da prose - rekao je izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja