OTAC MONSTRUM: Obljubio maloletnog sina i njegovog druga
Foto: Shutterstock

Monstruozno: Zločin u Smederevskoj Palanci

OTAC MONSTRUM: Obljubio maloletnog sina i njegovog druga

Crna Hronika -
Bolesnik: D. Ž. (40) iz Smederevske Palanke dečaka napastovao u kući, na tavanu, u garaži. Otkriven je kad je napao sinovljevog druga

SMEDEREVSKA PALANKA - Horor priča!D. Ž. (40) iz Smederevske Palanke uhapšen je juče zbog sumnje da se godinama seksualno iživljavao nad maloletnim sinom (12)! Kako saznajemo, slučaj zlostavljanja maloletnog dečaka, koji ide u osnovnu školu, otkriven je kad je D. Ž. pre deset dana obljubio i druga svog sina, koji je takođe maloletan.Ima još dvoje dece- Dečak je došao kod sina D. Ž. u posetu. Dečaci su se neko vreme družili u sobi kad se pojavio D. Ž. Pošto su bili sami kod kuće, iskoristio je situaciju i spopao je i druga svog sina. Obljubio ga je pred svojim detetom, nad kojim se takođe seksualno iživljavao. Nakon užasa kroz koji je prošao u kući D. Ž., istraumirani dečak je otišao u policiju i ispričao šta mu je radio otac njegovog druga - kaže naš izvor i dodaje da D. Ž. ima još dvoje maloletne dece. Inače, D. Ž. je zaposlen u jednoj smederevskoj fabrici.Kad je silovatelj juče uhapšen, klupko užasa počelo je da se odmotava.- Policija je došla do zaprepašćujućih saznanja o bolesnim seksualnim sklonostima D. Ž. Utvrđeno je da je obljuba dečaka samo vrh ledenog brega. Ispostavilo se da je D. Ž. pune dve godine maloletnog sina primoravao na seksualne odnose s njim - kaže naš izvor.Majka nije znalaKako saznajemo, otac nije birao ni mesto ni vreme za svoje monstruozne sklonosti.- On je koristio svaku priliku da obljubi sina. Silovao ga je u kući, na tavanu, u garaži... Čak i kad je njegova supruga bila kod kuće. Ipak, sumnja se da ona nije znala da se njen muž iživljava nad njihovim detetom, jer je D. Ž. vešto skrivao svoju mračnu stranu. Jadno dete je prošlo kroz agoniju koja se ne može opisati rečima - kaže naš izvor.Policija je D. Ž. odredila zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti saslušan kod tužioca.- Njemu se na teret stavlja obljuba zloupotrebom položaja i obljuba deteta, a slučaj je prijavljen i Centru za socijalni rad - kaže naš izvor.

SaslušanjeSVE PRIZNAO BEZ TRUNKE KAJANJAD. Ž. je u policiji priznao da je dve godine silovao sina, ali i da je obljubio njegovog druga.- On je od A do Š opisao kako je seksualno iskorišćavao svoje dete. Nijednog trenutka nije poricao delo za koje je osumnjičen. Tokom saslušanja bio je potpuno pribran i staložen. Nije pokazao ni trunku kajanja. Pričao je o silovanju kao o najnormalnijoj stvari na svetu - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track