Niš: Begunac iz suda uhapšen posle pljačke mesare

Bekstvo kratko trajalo

Niš: Begunac iz suda uhapšen posle pljačke mesare

Crna Hronika -
Danijel je posle saslušanja tražio da ide u toalet, a onda se provukao kroz prozor dimenzija 25 puta 25 centimetara i skočio sa šest metara visine!

NIŠ - Priveden dok je obijao!Danijel A. (22) iz Niša, koji je 21. februara na spektakularan način pobegao sa saslušanja u Osnovnom sudu u Nišu, i to tako što je je iskočio kroz prozor s visine od šest metara, zbog čega je već dobio nadimak niški Spajdermen, ponovo se našao iza rešetaka. Danijel je dolijao dok je obijao mesaru „Viners Jagodina“ u Bulevaru Nemanjića u Nišu.- Zajedno s Danijelom A. uhapšen je i M. A. (29) iz Niša, ali on nije zadržan u pritvoru, već je pušten na slobodu i protiv njega će biti podneta prijava u redovnom postupku. Odmah posle saslušanja, Danijel A. je prebačen u Kazneno-popravni zavod jer mu je još 21. februara, neposredno pre bekstva, određen pritvor u trajanju do 30 dana - rekao je izvor Kurira.Spektakularno bekstvo iz suda dogodilo se tokom saslušanja kod sudije za prethodni postupak u istražnom centru Osnovnog suda u Nišu. Da podsetimo, Danijel je posle saslušanja tražio da ide u toalet, a onda se provukao kroz prozor dimenzija 25 puta 25 centimetara i skočio sa šest metara visine!(D. I.)

ČinjenicePOZNATA BEKSTVA- mart 1993 - Kristijan Golubović pobegao je iz suda u Ustaničkoj ulici nakon što je skočio s trećeg sprata. Prilikom bega povredio obe noge, pa ga je Radoslav Trlajić, zvani Bata Trlaja, na leđima nosio do automobila. - septembar 2004 - Željko Milovanović Gavra, kom se sudi za ubistvo Ive Pukanića, pobegao je iz Palate pravde u Beogradu. On je tražio da ide u toalet, odakle je iskočio kroz prozor i umakao čuvarima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track