POSLEDNJE REČI ZUBARA : Ubio me jedan sa maskom na licu!

Penzionisani zubar žrtva napada u Kruševcu

POSLEDNJE REČI ZUBARA : Ubio me jedan sa maskom na licu!

Crna Hronika -
Čuo sam zvono. Kad sam otvorio vrata, video sam Milutina. Rekao je samo: „Upucali su me“, a onda mi je pao na grudi - priča Tošević o Milutinu Rokiću (65) u koga je napadač ispalio jedan metak u grudi

KRUŠEVAC - Nema motiva!Poznati kruševački stomatolog Milutin Rokić (65) izdahnuo je juče od povreda koje mu je nepoznati napadač naneo iz vatrenog oružja u nedelju oko 23.15. Pucnjava se dogodila u zgradi u kojoj je Rokić stanovao, a i pored svih napora lekara, penzionisani stomatolog izdahnuo je juče oko pet sati ujutro.Pao na komšijuSvedok zločina, za koji policija još ne može da utvrdi motiv, bio je i komšija Dušan Tošević, koji je pre tragedije bio u šetnji s Milutinom.- Vratili smo se oko 23 sata i svratili kod mene, ali se Milutin nije dugo zadržao. Rekao je da je umoran i da ide da spava. Otpratio sam ga i samo što sam se vratio u dnevnu sobu, čuo sam zvono. Kad sam otvorio vrata, video sam Milutina. Rekao je samo: „Upucali su me“, a onda mi je pao na grudi - priča Tošević.Toševićeva supruga Vera odmah je donela jastuk.- Pitala ga je: „Šta je bilo“, a on je rekao: „Ubio me jedan s maskom na licu!“ Onda mu je klonula glava i onesvestio se. Bio je pogođen jednim metkom u grudi i čudi me da je uopšte stigao da nas - rekao je Dušan Tošević.On dodaje da i dalje ne može da poveruje da je neko mogao da napadne Milutina.Nikom nije dugovao- Bio je dobar čovek, ni mrava ne bi zgazio. Znam da nikome nije dugovao, a nije kod sebe imalo para da bi motiv bilo koristoljublje. Ima sinove Dušana i Ivana, ali su oni svoji ljudi. Živeo je sam jer se pre više godina razveo - ispričao je komšija Dušan.

Prijatelj... Dušan Tošević
Prijatelj... Dušan Tošević

IstragaKAMERE SNIMILE ZLOČIN?Jedan od komšija kaže da je pre zločina video čoveka s navučenom „fantomkom“ kako se muva oko zgrade.- Znam da ispred ulaza postoje video-kamere, a ako su radile, sigurno su snimile ubicu - kazao je komšija koji nije želeo da mu se objavljuje ime.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track