MUŽ ISKASAPIO ŽENU: Zaklao sam je, htela je da me ostavi!
Foto: Nebijša Mandić

Krvavi vikend: Novi porodični zločin u Smederevu

MUŽ ISKASAPIO ŽENU: Zaklao sam je, htela je da me ostavi!

Crna Hronika -
Užas: Milosav Kojadinović (61) suprugu Živadinku Paunović (63) najpre udarao sekirom, a onda je preklao nožem

SMEDEREVO - Prvo hteo da prikrije tragove.Milosav Kojadinović (61) ubio je juče oko 4.00 časa nevenčanu suprugu Živadinku Paunović (63) u iznajmljenoj kući u Ulici Nikole Tesle broj 14 u Smederevu. Milosav je nesrećnu ženu udarao tupim delom sekire po glavi, a kad je video da još daje znake života, uzeo je nož i zaklao je! Nakon toga je pokušao da očisti deo kuće, da bi oko 6.30 časova otišao u policiju i priznao zločin.Okrvavljeno telo na kauču- Došao sam da se prijavim... Ubio sam svoju ženu - rekao je Milosav službenicima na prijavnici, nakon čega je sproveden na saslušanje. Inspektorima je do detalja opisao zločin i tvrdio da je to učinio jer mu je Živadinka prethodne večeri najavila da će ga napustiti i otići kod jednog od svoja dva deteta.- Rekla je da ne može više da živi u siromaštvu, a ja nisam mogao da živim bez nje. Molio sam je da ostane, ali nije vredelo. Posle toga nisam mogao da se smirim i posvađali smo se. Ubrzo nakon toga sam je ubio... - ispričao je Kojadinović.Nakon saslušanja policija ga je odvela na mesto zločina. Prizor koji su policajci zatekli i njih je šokirao. Živadinkino okrvavljeno telo bilo je na kauču, a i zid je bio prekriven krvlju. Osumnjičeni je pokazao gde je ostavio sekiru i nož.Komšinica Leposava Maksimović kaže da je oboje videla u nedelju uveče.Živeli siromašno- Delovao je kao i obično. On je i inače bio preterano miran i nekako usporen. Zato ne mogu da verujem da je to uradio. Nikad se iz njihovog stana nije čula svađa. Plašim se kad pomislim da je i mene mogao da ubije jer je bio tu - kaže šokirana Leposava.Supružnici su bili vrlo siromašni. Izdržavali su se od Živadinkine penzije, koja je iznosila 12.000 dinara, i Milosavljeve socijalne pomoći od nekoliko hiljada dinara. Kuću su iznajmili pre godinu dana od prijatelja Živadinkinog sina za svega 6.000 dinara.- Ćerka i ja smo im stalno pomagale. Međutim, njih dvoje su bili nekako previše inertni. On nije baš bio vredan. Više je voleo da sedi i da se žali nego da uradi nešto. Da bih mu pomogla da zaradi još neki dinar, jednom sam ga zamolila da mi oplevi baštu za 500 dinara, što je on odmah odbio - priča Leposava.

Ovde se dogodilo ubistvo... Supružnici su živeli u iznajmljenoj kući
Ovde se dogodilo ubistvo... Supružnici su živeli u iznajmljenoj kući

NesanicaSMETALO MU ŠTO HRČEKomšije kažu da je Milosav često Živadinku krivio za nesanicu. Tvrdio je da ne može da spava jer ona mnogo hrče.- Ona je obično ćutala. Nije mu samo ona bila kriva za besparicu nego i otac i brat, za koje je, kao i za ćerke, govorio da ne mare za njega i da neće da mu pošalju ni dinara. Valjda zbog tih muka, njih dvoje su bili vrlo zatvoreni i slabo su se družili sa ostalima - priča jedna komšinica.

Žalio se na gušenjeSVAKOG JUTRA IŠAO KOD LEKARAMilosav je svakog jutra išao kod lekara. Govorio je da se ne oseća dobro i da Živadinka mora da ide s njim.- Žalio se da se guši i da ima srčane probleme. Pio je neke lekove za srce i povremeno nosio holter. Nikad nije pričao o prvoj ženi, a jednom mi je rekao da je nekad imao dve ćerke. Mislila sam da su mu deca stradala, a onda je rekao da nije u kontaktu s njima - priča Leposava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track