BANJALUKA: Maloletnik pesnicama pretukao policajca!

Igorisali naređenja patrole

BANJALUKA: Maloletnik pesnicama pretukao policajca!

Crna Hronika -
Mladići su potpuno ignorisali policajce i nisu hteli da se smire, zbog čega je pozvano pojačanje koje je uhapsilo četvoricu mladića

BANJALUKA - Policija je uhapsila četiri mladića, od kojih su dvojica malololetna, zbog sumnje da su posle tuče napali policajce i polupali policijski automobil na raskrsnici ulica Pave Radana i Petra Kočića u banjalučkom naselju Nova varoš.

Pomenuti incident se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka oko 1.30 časova.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su Đorđe Tadić (18), Nemanja Udovčić (20) i dvojica maloletnika, svi iz Banjaluke, a policija traga za još nekoliko učesnika u ovom obračunu.

Izvor blizak istrazi ispričao je da je policijska patrola na pomenutoj raskrsnici zatekla oko deset mladića koji su narušavali javni red i mir vriskom i galamom.

- Oni su galamili, te se gurali i tukli. Policajci su im odmah naredili da prestanu, ali su se oni oglušili na to i nastavili da narušavaju javni red i mir. Potom je jedan od maloletnika prišao policajcu, udario ga šakom u glavu i naneo mu vidne povrede, zbog čega mu je morala biti ukazana lekarska pomoć - ispričao je naš izvor.

On je dodao da su mladići potpuno ignorisali policajce i nisu hteli da se smire. Zbog toga su policajci bili primorani da pozovu pojačanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track