PETI DAN ŠTRAJKA GLAĐU: Pomoćnik komandira PS Trstenik protestvuje protiv nepotizma i nesposobnosti!

Niko se iz direkcije policije ne oglašava

PETI DAN ŠTRAJKA GLAĐU: Pomoćnik komandira PS Trstenik protestvuje protiv nepotizma i nesposobnosti!

Crna Hronika -
O tome da ću stupiti u štrajk glađu na vreme sam obavestio sve nadležne. Međutim, od subote, od kada neprekidno štrajkujem na radnom mestu u Policijskoj stanici u Trsteniku, niko iz Direkcije policije, niti iz kabineta resornog ministra, nije se ni na koji način oglasio, rekao je Vučetić

TRSTENIK - Pomoćnik komandira Policijske stanice u Trsteniku Predrag Vučetić štrajkuje glađu već peti dan iskazujući time protest protiv odnosa prema zaposlenima u policiji.

Vučetić štrajkuje glađu od subote, 15. marta, protestujući, kako je rekao, zbog toga što u policiji, umesto da se vrednuju stručnost i znanje, vlada nepotizam i veličaju se nesposobni.

"O tome da ću stupiti u štrajk glađu na vreme sam obavestio sve nadležne. Međutim, od subote, od kada neprekidno štrajkujem na radnom mestu u Policijskoj stanici u Trsteniku, niko iz Direkcije policije, niti iz kabineta resornog ministra, nije se ni na koji način oglasio", rekao je Vučetić.

On smatra da to što mu se niko od nadležnih iz viših instanci do sada nije obratio mnogo govori o načinu rada u policiji i odnosu prema ljudima.

S Vučetićem je u ponedeljak, 17. marta, razgovarao samo načelnik kruševačke Policijske uprave Miljan Petrović, koji je "pokazao razumevanje i volju za rešavanje situacije".

Među Vučetićevim zahtevima jeste i da mu se oduzme jedna od dve fakultetske diplome koje ima, te da se daju nekom od starešina kojima nedostaju.

"Završio sam Policijsku akademiju i Pravni fakultet, pre toga sam, kao jedan od najboljih kadeta završio srednju školu u Sremskoj Kamenici", podsetio je Vučetić, koji je nešto manje od dve godine učestovao u mirovnoj misiji na Haitiju.

( Beta/ Foto: printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track