ELITNA PROSTITUCIJA: Starlete najskuplje, devojke ne priznaju da dobijaju novac za seks!

Prodaju se studentkinje, poznate ličnosti...

ELITNA PROSTITUCIJA: Starlete najskuplje, devojke ne priznaju da dobijaju novac za seks!

Crna Hronika -
Mreža funkcioniše po luksuznim splavovima i klubovima u Beogradu! Devojke najčešće imaju od 18 do 30 godina i redovno govore da ih mušterije "časte"

BEOGRAD - Radi se samo na preporuku!Lanac prostitucije u Beogradu funkcioniše po luksuznim splavovima i klubovima u Beogradu! Devojke najčešće imaju od 18 do 30 godina i uglavnom su studentkinje privatnih fakulteta u Beogradu, pokazala je nedavna istraga beogradske policije, saznaje Kurir.- Organizatori prostitucije redovni su posetioci splavova i klubova po Beogradu. Dobro poznaju menadžere i vlasnike tih lokala, a zahvaljujući tim poznanstvima šire svoj posao. Do klijenata dolaze isključivo na preporuku i radi se u zatvorenom krugu ljudi - objašnjava za Kurir Dragana Starčević iz Odeljenja za javni red i mir beogradske policije.

Najjeftinije: Ulične prostitutke
Najjeftinije: Ulične prostitutke

Devojke se nude prijateljima, ali i prijateljima svojih prijatelja, uglavnom bogatim muškarcima koji imaju dovoljno novca da sede u separeima i ispijaju šampanjac i druga skupocena pića.- Oni traže da im organizator pošalje devojke, a one bi pružale seksualne usluge uglavnom u hotelu ili u nekom stanu - priča naša sagovornica. Sat vremena klasičnog i oralnog seksa košta oko 150 evra. Devojke uglavnom dobijaju 100 evra, a dok "posrednik" za sebe zadržava 50. Devojke prilikom izlazaka piju alkohol, a neke od njih konzumiraju i kokain.

- Sve su dobrovoljno pristajale na to, a neke od njih same su mu se ponudile. Na taj način spajaju posao i zadovoljstvo i žive na visokoj nozi. Jedna od devojaka je čak rekla da je s drugaricom letela privatnim avionom do svog prijatelja, koji je u drugoj državi. Pohvalila se da ju je prijatelj častio jer je želeo da provedu zajedno neko vreme, ali nije htela da prizna da je za to dobila novac - objašnjava sagovornica Kurira.Cenovnik

- 50-70 evra košta sat seksa kod uličnih prostitutki- 150-200 evra naplaćuju prostitutke koje rade po uglednijim hotelima, splavovima i restoranima- 500 evra naplaćuju seks pojedine starlete iz kategorije džet-seta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track