LESKOVAC: Uhapšen i treći napadač na policajaca!
Foto: Nebojsa Mandic

Okončana kraća potraga

LESKOVAC: Uhapšen i treći napadač na policajaca!

Crna Hronika -
Osumnjičeni B.S. se tereti osim za pordaju marihuane i da je u društvu dvojice privedenih S. I. i S. V. izvršio krivično delo napad na policajca koji je pretučen

LESKOVAC - Nakon kraće potrage leskovačka policija pronašla je mladića koji je bio u bekstvu, a za koga se sumnja da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopštila je danas Policijska uprava u Leskovcu.

Policija je na osnovu ovlašćenja Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, odredila zadržavanje za B. S. (1993) iz Leskovca kod koga je 29. aprila u večernjim satima, prilikom pretresa pronađena i oduzeta PVC kesica sa marihuanom.

Oduzeta droga je veštačena u Nacionalnom kriminalističkom institutu u Nišu gde je utvrđeno da se radi o marihuani.Takođe, B. S. se tereti da je u društvu sa S. I. i S. V. izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, kojom prilikom je policijski službenik koji je prema njemu preduzimao službene mere i radnje zadobio laku povredu, zaključuje se u saopštenju PU.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track