Najnovije vesti

ŠENLUČIO PA UBIO ŽENU: Muž je upucao dok je posluživala goste?!

Tragedija kod Jagodine

ŠENLUČIO PA UBIO ŽENU: Muž je upucao dok je posluživala goste?!

Crna Hronika
U rukama je imala poslužavnik s hranom kad je ispaljen hitac. Metak je pogodio Marinu, ona je pala, hrana se razbacala po terasi

JAGODINA - Slava se pretvorila u tragediju!
Marina Antić (46) iz sela Dragocvet kod Jagodine ubijena je u subotu oko 15 sati hicem iz pištolja dok je iznosila ručak gostima koji su kod nje i supruga Dragana (49) došli na slavu! Prema prvim nalazima istrage, smrtonosni hitac ispalio je suprug Dragan ili njegov brat blizanac Dejan, pa su obojica uhapšena.
- Sumnja se da je Marina ubijena slučajno, tokom šenlučenja na slavi. Policija je uhapsila Marininog muža i devera, kojima je određen pritvor. Još uvek se ne zna ko je od njih dvojice ispalio smrtonosni hitac - kaže naš izvor iz jagodinske policije.

Prema rečima komšija, u petak je iz njihove kuće dopirala glasna muzika, a čuli su se i pucnji.
- Oni su slavili slavu - letnjeg Svetog Nikolu. Tri dana su imali goste, veselili su se i šenlučili. Niko nije očekivao da će se desiti ovakva tragedija - kaže uznemirena komšinica.

Ona objašnjava da je Marina pogođena jednim metkom u glavu.
- Nesrećnica je izašla na terasu da posluži goste. U rukama je imala poslužavnik s hranom kad je ispaljen hitac. Metak je pogodio Marinu, ona je pala, hrana se razbacala po terasi... Svi gosti su skočili da joj pomognu, ali nije joj bilo spasa - priča komšinica.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...