MISTERIOZNA SMRT U KANJIŽI: Dečak (16) umro dok ga je sprovodilo obezbeđenje diskoteke!
Foto: Kurir, Ilustracija

Tragedija u mestu Trešnjevac

MISTERIOZNA SMRT U KANJIŽI: Dečak (16) umro dok ga je sprovodilo obezbeđenje diskoteke!

Crna Hronika -
Na telu A.R.(16) iz Tornjoša nisu uočene povrede. Obducija će utvrditi tačan uzrok smrti

KANJIŽA - Strašno!

U noći između petka i subote u Trešnjevcu je pronađeno beživotno telo A.R. (16) iz Tornjoša kod Sente . Kobne večeri on je bio u diskoteci „Atlantis”, u Trešnjevcu kod Kanjiže.

Taj ugostitljski objekat , omiljeno je stecište mladih na severu Bačke.

Kako Kurir nezvanično saznaje A.R. je, navodno, iz diskoteke ukrao jednu jaknu. Obezbeđenje diskoteke opazilo ga je u žbunju i povelo nazad da vrati jaknu. Iz neobjašnjivih razloga, A.R. je pozlilo. On je iznenada preminuo:­

" Pod kakvim je okolnostima preminuo nesrećni dečak zasad nije poznato. Na telu nisu uočene povrede. Na osnovu naredbe subotičkog Višeg javnog tužilaštva, telo je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu. Obdukcija će utvrditi uzrok smrti maloletnika­ potvrdio je, Kuriru izvor blizak istrazi.

Diskoteka Atlantis: Nemamo veze sa smrću maloletnika

Povodom tragične smrt A.R. (16) oglasila su se iz diskoteke "Atlantis".

Oni negiraju da je između preminulog tinejdžera i radnika obezbeđenja bilo konflikta, i ističu da se incident desio nakon zatvaranja lokala i van prostorija "Atlantisa":­

Nekoliko mladića uhvaćeno je u krađi kaputa i jakni. Policija je uzela podatke od dotičnih osoba i napravila zapisnik. Jedan od uhvaćenih mladića, želeći da pokaže gde su pobacali ukradene stvari je, u prisustvu policajca i radnika obezbeđenja, iznenada počeo da povraća. Prugutao je to što je povratio i pri tome se udavio. Hitnu pomoć pozvala je policija­ stoji u saopštenju koje je objavljeno na zvaničnoj fejbuk stranici diskotete "Atlantis".

U saopštenju se apeluje na mlade da manje troše alkohol, i da to čine sa merom, ako već žele. S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track